Αισιοδοξία στη Νομή αλλά όχι εφησυχασμός απέναντι στον κορονοϊό

Στην κοινότητα Νομής για Rapid Tests βρέθηκε το ειδικό κλιμάκιο του ΕΟΔΥ πραγματοποιώντας 34 δειγματοληψίες οι οποίες υπήρξαν στο σύνολό τους αρνητικές

Στη Νομή του Δήμου Φαρκαδόνας βρέθηκε σήμερα το πρωί ένα από τα κλιμάκια του ΕΟΔΥ για την διενέργεια προληπτικού ελέγχου ανίχνευσης του κορονοϊού. Όπως κατέγραψε η «ΚΡΗΝΗ LIVE» κατά την παρουσία της στο χωριό, τα Rapid Tests διενεργήθηκαν στο χώρο που φιλοξενείται το αγροτικό ιατρείο.

Το κλιμάκιο του ΕΟΔΥ υποδέχτηκε ο πρόεδρος της κοινότητας κ. Βαγγέλης Παπαλεξανδρής, ο οποίος συνέβαλε στην προετοιμασία σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας και το τοπικό κλιμάκιο του ΕΟΔΥ για την διενέργεια των ελέγχων.

Στο χώρο που φιλοξενήθηκε η δράση προσήλθαν 34 άτομα, τα οποία υποβλήθηκαν σε τεστ και προέκυψαν αρνητικά.

Τις ευχαριστίες του προς τα ειδικά κλιμάκια του ΕΟΔΥ, την Περιφέρεια Θεσσαλίας και τη συντονίστρια του όλου εγχειρήματος, γενική γιατρό κα Δήμητρα Νάτσινα, εξέφρασε ο πρόεδρος της Νομής κ. Βαγγέλης Παπαλεξανδρής.

«Η συμβολή στην προσπάθεια ανίχνευσης του ιού και της πορείας σε Τρικαλινό, αλλά και τοπικό επίπεδο όλων των εμπλεκόμενων υπηρεσιών είναι σημαντική. Σαφώς από το σημερινό δείγμα κυριαρχεί ικανοποίηση, ωστόσο δεν αυτή η αισιοδοξία δεν αποτελεί ζήτημα εφησυχασμού, καθώς όλοι μας μηδενός εξαιρουμένου πρέπει να προφυλαγόμαστε προκειμένου να παραμείνουμε υγιείς. Ευχαριστώ θερμά την Περιφέρεια Θεσσαλίας και την υπεύθυνη συντονίστρια, γιατρό, Δήμητρα Νάτσινα, για την επιλογή του χωριού μας, για την σημερινή δειγματοληψία», σημείωσε ο πρόεδρος κ. Παπαλεξανδρής.

Το παρών στην ιατρική εκδήλωση έδωσε, δίνοντας και ο ίδιος δείγμα, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Φαρκαδόνας κ. Μιχάλης Μπαγιώτης.