Αίμα για τους πληγέντες της Αττικής θα δώσουν οι Φαρκαδόνιοι

Η αιμοληψία θα γίνει στο κτίριο του ΚΕΠ Φαρκαδόνας (Καραϊσκάκη 12 – 1ος όροφος) την Τετάρτη 1 Αυγούστου 2018 και ώρες από 9:00 το πρωί έως 13:00

Στις αυξημένες ανάγκες αίματος που κυριαρχούν το τελευταίο τετραήμερο μετά τις φονικές πυρκαγιές της Αττικής θα συμβάλει ο Δήμος Φαρκαδόνας μέσω της διοργάνωσης εθελοντικής αιμοδοσίας.
Κατ’ αυτό τον τρόπο θα συμβάλει ώστε να συγκεντρωθούν και να αποσταλούν όσο το δυνατό περισσότερες φιάλες αίματος, ενέργεια που θα αναδείξει έμπρακτα την στήριξη και την αλληλεγγύη.
Ο Δήμος Φαρκαδόνας θα πραγματοποιήσει σε συνεργασία με το Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων και το τοπικό Κέντρο Υγείας, εθελοντική αιμοδοσία για τους πληγέντες από τις πρόσφατες φωτιές στην Αττική.
Η αιμοληψία θα γίνει στο κτίριο του ΚΕΠ Φαρκαδόνας (Καραϊσκάκη 12 – 1ος όροφος) την Τετάρτη 1 Αυγούστου 2018 και ώρες από 9:00 το πρωί έως 13:00. Ο Δήμος απευθύνει κάλεσμα στους δημότες να αφιερώσουν 10 λεπτά από το χρόνο τους και να λάβουν μέρος στην 3η εθελοντική αιμοδοσία. Η συμμετοχή συνιστά πράξη κοινωνικής ευαισθησίας και αλληλεγγύης.