Αγελάδες στο Αχλαδοχώρι αναζητούν τον ιδιοκτήτη τους!!

Περιφέρονται στο χωριό ανεξέλεγκτα και προκαλούν ζημιές σε χωράφια και κήπους «σηκώνοντας στο πόδι» τους κατοίκους

Καταστρέφουν ότι βρουν μπροστά τους. Το πέρασμά τους από το χωριό δημιουργεί αγανάκτηση μεταξύ των λιγοστών κατοίκων. Ο λόγος για το χωριό του Αχλαδοχωρίου και τους κατοίκους του, οι οποίοι έρχονται αντιμέτωποι καθ΄ όλη τη διάρκεια της ημέρας με 15 περίπου αγελάδες που περιφέρονται εντός του οικισμού, προκαλώντας ζημιές σε περιφράξεις, κήπους, αυλές, και μαντρότοιχους.

Οι ζημιές που προκαλούν σε σιτηρά και κηπευτικά είναι μεγάλες. Αν και οι κάτοικοι, όπως επίσης και ο πρόεδρος του χωριού κ. Βασίλης Κουτσοδήμος, αναζήτησαν τον ιδιοκτήτη των ζώων δεν κατάφεραν να τον εντοπίσουν. Οι αγελάδες συνεχίζουν να περιφέρονται στο χωριό κατασπαράσσοντας τα πάντα στο πέρασμά τους.

Τις τελευταίες ημέρες οι αγελάδες στον εντοπισμό τροφής έφτασαν λίγα μόλις μέτρα μακριά από την πλατεία του χωριού, με τους κατοίκους να επιστρατεύονται για να τις απωθήσουν και να τις απομακρύνουν.

Κάτοικοι απευθύνουν έκκληση στον ιδιοκτήτη τους, να σπεύσει να περισυλλέξει τα ζώα, προκειμένου να σταματήσουν να δημιουργούν προβλήματα στον οικισμό.