Αγαστή συνεργασία ΠΟΥΕΦ και Ελληνικής Αστυνομίας

Συνάντηση του Τρικαλινού Προέδρου κ. Γιάννη Αναγνώστου και του Γ.Γ. του Υπουργείου Δημοσίας Τάξης κ. Δημήτρη Αναγνωστάκη

Στο τραπέζι του διαλόγου έπεσαν θέματα που σχετίζονται με την Υπηρεσία των υπαλλήλων της Εξωτερικής Φρούρησης Φυλακών σε συνάντηση που είχε ο Τρικαλινός πρόεδρος της Πανελληνίας Ομοσπονδίας κ. Γιάννης Αναγνώστου με τον γενικό γραμματέα του υπουργείου Δημόσιας Τάξης κ. Δημήτρη Αναγνωστάκη.

Η συνάντηση έγινε στο Υπουργείο Δημόσιας Τάξης με τον κ. Αναγνώστου να συνοδεύεται από τους συναδέλφους του κ.κ. Γεώργιο Κωστίκα, πρόεδρο του Σωματείου Εξωτερικής Φρουράς Χαλκίδας και Απόστολο Αγγελακούδη, αντιπρόεδρο του Σωματείου Χαλκίδας.

Η συνάντηση έγινε σε άριστο κλίμα και ο πρόεδρος των Εξωτερικών Φρουρών κ. Γιάννης Αναγνώστου μετά την ανταλλαγή των ευχών για τη νέα χρονιά εκ μέρους όλων των Εξωτερικών Φρουρών, προχώρησε στο αντικείμενο της συνάντησης που αφορούσε τη συνεργασία της Εξωτερικής Φρουράς και της Ελληνικής Αστυνομίας. Ο γενικός γραμματέας Αναγνωστάκης, άκουσε με ενδιαφέρον τις προτάσεις που διατύπωσαν οι τρεις Εξωτερικοί Φρουροί και υποσχέθηκε ότι θα υπάρξει και νέα συνάντηση για τα θέματα αυτά. Τέλος ο Πρόεδρος του Σωματείου Εξωτερικών Φρουρών της Χαλκίδας κ. Κωστίκας Γεώργιος παρέδωσε πρόσκληση για την κοπή της πίτας του Σωματείου της Χαλκίδας στον κ. Αναγνωστάκη. Με αμοιβαίες ευχές για καλές υπηρεσίες τη νέα χρονιά έκλεισε η συνάντηση που διήρκησε σχεδόν μια ώρα.