Άφαντος ο χρυσός σταυρός και η αλυσίδα μετά από εναγκαλισμούς

Άγνωστη γυναίκα επισκέφτηκε παρέα γυναικών στους Ταξιάρχες και άρπαξε την αλυσίδα με τον χρυσό σταυρό από το λαιμό χωρίς να την αντιληφθεί το θύμα

Αυτά που συμβαίνουν δίπλα μας, πραγματικά δεν μπορεί να τα φανταστεί ο ανθρώπινος νους. Δυστυχώς συμβαίνουν και πλέον χρειάζεται απόλυτη προσοχή για να αποφύγουμε δυσάρεστες καταστάσεις. Πάντως μια παρέα γυναικών στους Ταξιάρχες, πραγματικά θα θυμάται για καιρό το συμβάν που σημειώθηκε μέρα απόγευμα, στην καλοκαιρινή ανάπαυλα της αυλής της οικίας τους.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με την «ΚΡΗΝΗ LIVE» η παρέα των γυναικών απολάμβανε το καλοκαιρινό απόγευμα στην αυλή της οικίας μιας εκ της παρέας. Την ίδια ώρα το σπίτι επισκέφτηκε μια γυναίκα η οποία προσποιήθηκε ότι καταγόταν από το χωριό κι ότι επισκέφτηκε τη γενέτειρά της που είχε χρόνια πολλά να επισκεφτεί, από μικρό παιδί.

Προσποιήθηκε ότι γνώριζε τις γυναίκες κι άρχισε να τις αγκαλιάζει και να τις φιλά, εκφράζοντας την χαρά της που τις έβλεπε μετά από χρόνια.

Οι γυναίκες φιλοτιμήθηκαν να την προσφέρουν κέρασμα και καφέ, αλλά έσπευσαν να την ρωτήσουν ποιους έχει συγγενείς στο χωριό. Η άγνωστη γυναίκα, τις ομολόγησε πως δεν θυμόταν το προσωνύμιο του παππού της κι ότι αυτός έμεινε στα πρώτα σπίτια του χωριού. Τις είπε ότι πάει να ρωτήσει τον άνδρα της κι επιστρέφει άμεσα να απαντήσει στο ερώτημα των γυναικών. Η γυναίκα ωστόσο έγινε «καπνός» και λίγο αργότερα μια εκ της παρέας αντιλαμβανόταν ότι έλειπε ο χρυσός σταυρός με την αλυσίδα από το λαιμό. Η άγνωστη επιτήδεια είχε φροντίσει κατά τους εναγκαλισμούς και τα φιλιά να αφαιρέσει το χρυσό σταυρό και την αλυσίδα από το λαιμό.

Τελικά όλα μπορούν να συμβούν αν έχεις να κάνεις με οργανωμένες σπείρες και αδίστακτους.

Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή για τους ανθρώπους που βάζουμε στο σπίτι, ειδικά τους αγνώστους που περιμένουν να χτυπήσουν σε ανυποψίαστα θύματα.