Εντυπωσίασαν οι μικροί αθλητές του ΣΟΑΤ σε μια ακόμη διοργάνωση

Δυναμικό και εντυπωσιακό παρών έδωσε ο ΣΟΑΤ στην Φιλική Αγωνιστική Ημερίδα, αγώνες Ταεκβοντό μικρών ηλικιών στην Λάρισα με την επωνυμία «BABY CUP Larisas»

Διοργανωτής των αγώνων ο ΑΣ Λάρισας, ο οποίος στόχευε στην εξοικείωση, στην εμπειρία, στην γνωριμία και προσαρμογή των μικρότερων ηλικιών στον αγωνιστικό τομέα.

Σε αυτή την γιορτή για το Ταεκβοντό συμμετείχαν 800 περίπου μικροί αθλητές από την Κεντρική και Βόρεια Ελλάδα.

Την παράσταση έκλεψαν οι μικροί αθλητές-ριες όλων των συλλόγων στην προσπάθειά τους να αποδείξουν ότι μπορούν

Στην διοργάνωση αυτή ο ΣΟΑΤ είχε την μεγαλύτερη ομάδα με 96 αθλητές που αγωνίστηκαν περίφημα, δείγμα της μεγάλης εμπιστοσύνης και αποδοχής του έργου που καταβάλλεται.

Η μεθοδική δουλειά που γίνεται στις τάξεις του Συλλόγου αποδίδει καρπούς και μέσα από αυτά τα παιδιά θα αναδειχθούν εξαιρετικά ταλέντα, συνεχίζοντας έτσι την παράδοση του ΣΟΑΤ.

Στιγμές χαράς και αισιοδοξίας χάρισαν με την απόδοση τους οι μικροί αθλητές του ΣΟΑΤ που ταξίδεψαν στον μαγικό κόσμο της παιδικής τους αθωότητας, σε αγώνες δίχως σκοπιμότητες, βιώνοντας πολύ έντονα συναισθήματα και κερδίζοντας το ζεστό χειροκρότημα.

Δεν υπήρξαν νικητές και ηττημένοι γιατί πρώτιστος σκοπός των αγώνων αυτών, ήταν η συμμετοχή και η διατήρηση της επαφής των αθλητών με το αγωνιστικό μέρος του αθλήματος. Στους συμμετέχοντες δέθηκε αναμνηστικό μετάλλιο.

Υπήρξε έντονος ανταγωνισμός, πραγματοποιήθηκαν πολύ εξαιρετικές συναντήσεις και οι μικροί αθλητές καταχειροκροτήθηκαν.

Αβίαστα προκύπτει το συμπέρασμα του σοβαρού, εντατικού και σπουδαίου αθλητικού έργου που επιτελείται στον ΣΟΑΤ με την πλέον σφαιρική ερμηνεία της έννοιας του αθλητισμού.

Τους αθλητές συνόδευσαν οι προπονητές οι Κωνσταντίνα Τζέλη, ο Γιώργος Βαργιάμης, ο Αλέξανδρος Ζαφειρόπουλος, η Ολυμπιονίκης Φανή Τζελη, η Εύα Παιταρίδου καθώς και αθλητές της Αγωνιστικής ομάδας καθώς ο αρχιπροπονητής, Νίκος Παιταρίδης έλειπε σε διεθνείς αγώνες στο Βέλγιο με τους Εφήβους.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.