Συνολικά 43 οικίσκοι θα τοποθετηθούν σε τέσσερα χωριά του Δήμου Φαρκαδόνας (Βίντεο & Φωτο)

Μέχρι στιγμής έχουν τοποθετηθεί σε Ζάρκο, Γριζάνο, Φαρκαδόνα, Πηνειάδα 28 κοντέινερ και αναμένονται άλλα 15 – Ξεκίνησε από την περασμένη εβδομάδα και συνεχίζεται έως σήμερα η εγκατάσταση των σεισμοπαθών στους οικίσκους

Με την αγωνία για το αύριο και την θλίψη ζωγραφισμένη στα πρόσωπα τους άρχισαν να μετακομίζουν στους οικίσκους που έχουν τοποθετηθεί στα χωριά οι σεισμοπαθείς τεσσάρων χωριών του Δήμου Φαρκαδόνας. Σε Ζάρκο, Γριζάνο, Φαρκαδόνα και Πηνειάδα θα τοποθετηθούν συνολικά 43 κοντέινερ που θα στεγάσουν για όσο χρειαστεί και μέχρι την αποκατάσταση των ζημιών και την ανέγερση των οικιών τους σεισμοπαθείς.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με το σχεδιασμό στο Ζάρκο θα τοποθετηθούν συνολικά 22 οικίσκοι, στο Γριζάνο 9, στην Φαρκαδόνα 8 και στην Πηνειάδα 4. Μέχρι και σήμερα στα τέσσερα χωριά έχουν τοποθετηθεί 28 οικίσκοι και αναμένονται να μεταφερθούν 15 επιπλέον.

Από τα τέλη της περασμένης εβδομάδας ξεκίνησε η σταδιακή εγκατάσταση των σεισμοπαθών στους οικίσκους και αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός των επόμενων ημερών.

Ήδη στα σημεία που τοποθετήθηκαν οι οικίσκοι συνεχίζονται οι εργασίες συνδέσεις υδροδότησης, ηλεκτροδότησης και λοιπών εργασιών προκειμένου να είναι λειτουργικά στους πολίτες.

Περιφέρεια και Δήμος είναι κοντά στους σεισμοπαθείς καταγράφοντας κάθε ζήτημα που προκύπτει για την προώθηση και επίλυση.