«Οι Ταξιάρχες γέννησαν έναν νέο Άγγελο»

Εξήρε το έργο και την προσφορά του αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων κ. Χρήστου Μιχαλάκη ο Σεβασμιώτος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομος

Από τις εορταστικές εκδηλώσεις που διεξήχθησαν το βράδυ της Πέμπτης στους Ταξιάρχες δεν θα μπορούσε να λείπει ο αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων κ. Χρήστος Μιχαλάκης.

Και πως άλλωστε όταν το συγκεκριμένο χωριό αποτελεί τόπο καταγωγής του. Ο αντιπεριφερειάρχης συμμετείχε στις θρησκευτικές εκδηλώσεις στον ιστορικό ναό του χωριού, έχοντας την ευκαιρία να υποδεχτεί το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομο.

Μάλιστα ο σεπτός ποιμενάρχης μας, στο Θείο Λόγο, δεν παρέλειψε να σταθεί στο πρόσωπο και στο χαρακτήρα του αντιπεριφερειάρχη με τον οποίο συνδέεται με βαθιά φιλία από την πρώτη κιόλας ημέρα της έλευσής του, στα Τρίκαλα, αναλαμβάνοντας τα καθήκοντα του Πρωτοσύγκελου και μετέπειτα του Μητροπολίτη.

Αναφερόμενος στο πρόσωπο του κ. Μιχαλάκη, ο κ. Χρυσόστομος στάθηκε στην φιλοτιμία του, αλλά και στην αγάπη που δείχνει σ’ όλο τον κόσμο χωρίς να κάνει διακρίσεις. Τον χαρακτήρισε άνθρωπο της εκκλησίας, ευχαριστώντας θερμά γι’ όλα όσα έπραξε για την τοπική Μητρόπολη. Απευθυνόμενος στους κατοίκους του χωριού, σημείωσε ότι το χωριό έχει ένα τρίτο φύλακα Άγγελο, που φέρει το όνομα Χρήστος Μιχαλάκης. Κι αυτό γιατί συνέβαλε σε πολλά έργα, με σημαντικότερο εκείνο της προσπάθειες για την συντήρηση του Ιερού Ναού των Παμεγίστων Ταξιαρχών, ένα ναό, Βυζαντινό κόσμημα, φάρος πνευματικής αγαλλίασης.

Τον συνεχάρη για το έργο του, ευχόμενος ο Θεός και οι Αρχάγγελοι Μιχαήλ και Γαβριήλ να στέκουν πάντα δίπλα του, καθοδηγώντας και προστατεύοντας κάθε στιγμή της ζωής του.