Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για την λήψη εξοπλισμού στις περιοχές με προβλήματα στο τηλεοπτικό σήμα

Στα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών του Δήμου Φαρκαδόνας ή κατά μόνας μέσω της ειδικής ηλεκτρονικής εφαρμογής είναι δυο από τις επιλογές που έχουν στην διάθεση τους, κάτοικοι της περιοχής μας, για την υποβολή αιτήσεων  λήψης υλικού για την μετάδοση τηλεοπτικού σήματος.

Η διαδικασία ξεκίνησε την 1η Μαρτίου και θα ολοκληρωθεί στις 15 Μαρτίου. 

Πρόκειται για τις λευκές περιοχές που δεν καλύπτονται επαρκώς οι κάτοικοι με το τηλεοπτικό σήμα της Digea και σε αυτές ανήκουν οι κοινότητες: Γριζάνου, Παναγίτσας, Ζάρκου, Αχλαδοχωρίου και Οιχαλίας.

Οι κάτοικοι των περιοχών αυτών μπορούν να υποβάλουν αίτηση ώστε να επιδοτηθούν για να αποκτήσουν πρόσβαση σε τηλεοπτικό σήμα δωρεάν.

Στην περίπτωση που οι αιτήσεις είναι λιγότερες από έναν αριθμό (πιθανόν 300) οι ενδιαφερόμενοι θα επιδοτηθούν ώστε να αποκτήσουν σήμα μέσω της Cosmote. Στην περίπτωση που οι αιτήσεις είναι περισσότερες από αυτόν τον αριθμό, πιθανόν να τοποθετηθεί αναμεταδότης από την Digea.

Κατά συνέπεια καλό θα είναι να γίνουν οι περισσότερες δυνατές αιτήσεις ώστε να τοποθετηθεί αναμεταδότης και να καλυφθούν έτσι και οι υπόλοιπες περιοχές του Δήμου, που είναι οριακές και δεν ανήκουν στις «Λευκές περιοχές».

Περισσότερες πληροφορίες για το τι πρέπει να κάνουν οι δικαιούχοι στη σελίδα: https://white-areas.gov.gr/ στην οποία αναφέρεται:

Για οποιοδήποτε πρόβλημα μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Γραφείο Αρωγής Χρηστών στο τηλέφωνο 215215-7840 Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00 – 17:00 ή με e-mail στη διεύθυνση helpdesk@tvcoverage.gr.

Η διαδικασία είναι εξαιρετικά απλή.

Εάν είστε μόνιμος κάτοικος σε «Λευκή Περιοχή», μπορείτε να υποβάλετε την αίτησή σας ψηφιακά, προκειμένου να ενταχθείτε στο πρόγραμμα επιδότησης. Εάν δεν επιθυμείτε να την υποβάλετε ψηφιακά, μπορείτε να εξυπηρετηθείτε στο ΚΕΠ της περιοχής κατοικίας σας.

Για να καταθέσετε την αίτηση ψηφιακά, θα χρειαστείτε μόνο:

• Τους κωδικούς σας taxisnet.

• Τον ενδεκαψήφιο αριθμό Παροχής Ηλεκτρικής Ενέργειας.

Για να καταθέσετε την αίτηση σε ΚΕΠ, θα χρειαστείτε μόνο:

• Το δελτίο της αστυνομικής σας ταυτότητας.

• Τον ενδεκαψήφιο αριθμό Παροχής Ηλεκτρικής Ενέργειας.

Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας η επόμενη φάση προσδιορίζεται για το διάστημα 1 έως 15 Ιουλίου.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *