Οι Αλληλεγγυοι-keepwalk- δίπλα στους πλημμυροπαθείς της Φαρκαδόνας

Οι Αλληλεγγυοι-keepwalk- είναι η πρωτοβουλία κοινωνικής αλληλεγγύης που ξεκίνησε ο Κωνσταντίνος, η Νατάσα η Σούλα και ο Παύλος από τα Τρίκαλα με τη στήριξη του Συλλόγου Ελπίδας Γρεβενών. Μέσω εθελοντών μαγειρεύουν φαγητό σε δημόσιους χώρους εξυπηρετώντας ανάγκες πλημμυροπαθ’ων συνανθρώπων μας.

Οι Αλληλεγγυοι-keepwalk- το τελευταίο διάστημα βρίσκονται στη Φαρκαδόνα μαγειρεύοντας για τους πλημμυροπαθείς των χωριών του Δήμου μας και του όμορου Βλοχού. Η κουζίνα η οποία συστήθηκε ονομάστηκε ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ ΦΑΡΚΑΔΟΝΑΣ στήθηκε σε ιδιωτικό χώρο, παρασκευάζοντας φαγητό για τις ανάγκες των πλημμυροπαθών μας.

Στην ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ ΦΑΡΚΑΔΟΝΑΣ συμμετέχουν πολλοί εθελοντές στην πλειοψηφία πλημμυροπαθείς από την Φαρκαδόνα που συμβάλουν ώστε να ετοιμάζεται το φαγητό. Ωστόσο οι υπεύθυνοι της προσπάθειας, μπροστά στις κακοκαιρίες του χειμώνα ζητούν ένα στεγασμένο χώρο προκειμένου να συνεχίσουν να προετοιμάζουν το φαγητό και να μην είναι εκτεθειμένοι στις καιρικές συνθήκες.

Ταυτόχρονα απευθύνουν έκκληση για την παροχή πρώτων υλών για το μαγείρεμα, όπως φυσικά και ψωμιού, καλώντας το κάθε κάτοικο της περιοχής που μπορεί να προσφέρει συμβάλλοντας στο κοινωνικό έργο.

Όσοι μπορούν να βοηθήσουν σε αυτή την προσπάθεια μπορούν να επικοινωνούν με τον κ. Κώστα Μυλωνά στο τηλ. 6972101509