Την Κυριακή 10 Μαρτίου 2024 ,ο σύλλογος  «ΤΡΙΚΚΗ» Κέντρο Χορού Τρικάλων , παρουσίασε στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρικκαίων   την μουσικοθεατροχορευτική εκδήλωση «Μια φορά και ένα καιρό… ο κοντο-Γιώργος.. »

Την Κυριακή 10 Μαρτίου 2024 ,ο σύλλογος  «ΤΡΙΚΚΗ» Κέντρο Χορού Τρικάλων , παρουσίασε στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρικκαίων   την μουσικοθεατροχορευτική εκδήλωση «Μια φορά και ένα καιρό… ο κοντο-Γιώργος.. » Στην  εκδήλωση αυτή η συνάντηση του χορού με την μουσική και το τραγούδι  μέσα από το παραμύθι  ταξίδεψε τον θεατή σε διάφορα  μέρη της Ελλάδας.

Το ενδιαφέρον του κόσμου εκφράστηκε μέσα από την μεγάλη προσέλευση, τα θερμά λόγια και το ενθουσιώδες χειροκρότημα. Ήταν η μεγαλύτερη επιβράβευση μιας συλλογικής προσπάθειας ,με στόχο να αναδειχθούν η πολιτιστική κληρονομιά , τα ήθη και τα έθιμα του τόπου μας. Συστατικό στοιχείο της  πετυχημένης εκδήλωσης ,η συντονισμένη προσπάθεια πολλών ανθρώπων που συμμετείχαν ,εργάστηκαν και συνεισέφεραν σε διάφορους τομείς. Στην παράσταση συμμετείχαν οι σύλλογοι: Πολιτιστικός σύλλογος Κρήνης, Σύλλογος γυναικών Οιχαλίας, Σύλλογος γυναικών Φαρκαδόνας, Πολιτιστικός σύλλογος Οιχαλίας  «Ο Οίχαλος», Πολιτιστικός σύλλογος Κόκκινου Πύργου ενώ το σύνολο των χορευτών ξεπέρασε τους 200.Την εκδήλωση πλαισίωσαν οι μουσικοί: Δεδούσης  Κώστας(Κλαρίνο) ,Γεωργίου Στέφανος( Βιολί) ,Σβάρνας Τάσος (Λαούτο –Τραγούδι) ,  Γαλάνης Βασίλης: Κρουστά Διδασκαλία χορών: Γαλάνης Βασίλης  – Ζελεσιάδου Έφη  – Πελεκάνη Ρούλα Καλλιτεχνική επιμέλεια-υπεύθυνη βεστιαρίου : Πελεκάνη Ρούλα                                                                                                                                                                Τους ανθρώπους αυτούς η «ΤΡΙΚΚΗ» Κέντρο Χορού Τρικάλων, αισθάνεται την ανάγκη να τους ευχαριστήσει από καρδιάς,

Ένα μεγάλο ευχαριστώ  για την πρόθεση , την διάθεση , την ενέργεια ,την προσπάθεια και για το αποτέλεσμα που προσφέρανε όλοι . Ιδιαίτερα στο παιδικό τμήμα (για την απόδοση του παραμυθιού)  ,στο τμήμα χειροτεχνίας (για την κατασκευή των σκηνικών), στο στούντιο του μουσείου Τσιτσάνη και τα μέλη του συλλόγου (για την ηχογράφηση του παραμυθιού) στους χορευτές μικρούς και μεγάλους, γονείς και  όλους όσους εργάστηκαν και προσέφεραν με οποιοδήποτε τρόπο στη διεξαγωγή της εκδήλωσης.