Τα 33α γενέθλια του με ένα μοναδικό Live θα γιορτάσει το Σάββατο το Contrast στην Φαρκαδόνα

Ήταν το 1991 όταν στην Φαρκαδόνα εγκαινιαζόταν ένα νέο μουσικό στέκι, το οποίο θα άλλαξε τον τρόπο της διασκέδασης και της ψυχαγωγίας. Ένα μουσικό στέκι που διασκέδασε και ψυχαγώγησε γενιές και γενιές και νέων και συνεχίζει ακόμη και σήμερα 33 χρόνια μετά.

Ο λόγος για το Contrast το μπαράκι των μεγάλων εκπλήξεων που μας χάρισε και συνεχίζει να μας χαρίζει τρεις δεκαετίες τώρα μοναδικές μουσικές εκπλήξεις.

Το Contrast έρχεται να γιορτάσει τα 33α γενέθλια του, το Σάββατο το βράδυ με ένα μοναδικό live προσκαλώντας τους θαμώνες κι όσους έζησαν εκεί μοναδικές στιγμές διασκέδασης, να το επισκεφτούν.

Στις 11 το βράδυ του Σαββάτου όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο μαγαζί που άφησε εποχή και συνεχίζει την μακρά πορεία τους στα καλλιτεχνικά δρώμενα.

Εκεί θα είναι ο Αποστόλης Σακκάς, ο Αλέξανδρος Τσιωνάς και η Αρετή Παπαναστασίου για να μας κρατήσουν μουσική συντροφιά και να αναπολήσουμε τα παλιά, τότε που το Contrast ξεκινούσε την λειτουργία με την δέσμευση ότι θα ταράξει τα νερά της διασκέδασης και θα μείνει!