Με καμάρι οι μαθητές των Ταξιαρχών τίμησαν τους ήρωες του 1821 (ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟ)

Τους Έλληνες που θυσίασαν την ζωή τους για την Ελευθερία της πατρίδας τίμησαν οι μαθητές των Πελινναίων. Μαθητές με καμάρι και λεβεντιά τίμησαν όλους εκείνους που πότισαν με το αίμα τους το αίμα το δέντρο της λευτεριάς.
Μετά τις σχολικές γιορτές το πρωί της Παρασκευής στους Ταξιάρχες, οι εκδηλώσεις συνεχίστηκαν το Σάββατο με τον εκκλησιασμό των μαθητών, την Δοξολογία και τον πανηγυρικό της ημέρας.
Λίγο αργότερα όπως κατέγραψε η “Krini Live” ακολούθησε η επιμνημόσυνη δέηση στο Ηρώο της κοινότητας και η κατάθεση στεφάνων από τους φορείς.
Τα βλέμματα όλων στράφηκαν στη συνέχεια στην παρέλαση των μαθητών νηπιαγωγείου και δημοτικού σχολείου που παρέλασαν με καμάρι, τιμώντας τους ήρωες της Ελληνικής Επανάστασης.
Οι μαθητές χειροκροτήθηκαν από τους κατοίκους του χωριού, που καμάρωσαν τα βλαστάρια του τόπου τους, που αποτελούν και το μέλλον του χωριού τους.
Στις εκδηλώσεις τίμησαν με την παρουσία τους η αντιδήμαρχος Παιδείας Ειρήνη Κακαϊτσα, ο αντιδήμαρχος Έργων, Γιάννης Γεωργολόπουλος, οι πρόεδροι Ταξιαρχών και Πετροπόρου, Αχ. Νίκου και Κώστας Φορτωτήρας κ.ά.