Κόβεται η… ΠΙΤΣΑ του χρόνου στην Οιχαλία από τον Χρήστο Σταμόπουλο

Για κοπή πίτας ακούσαμε…για κοπή πίτσας ερχόμαστε να ακούσουμε πρώτη φορά και την πρεμιέρα θα κάνει η δημοτική παράταξη της «Άμεσης Δημοκρατίας» και ο επικεφαλής της Χρήστος Σταμόπουλος.

Μετά την κεντρική συγκέντρωση των εκατοντάδων ατόμων τον περασμένο Φλεβάρη για την κοπή της πίτας, η Κίνηση προχωρεί στη 2η συγκέντρωσή της στην Οιχαλία, επιδιώκοντας να είναι και να συνδιαλέγεται διαρκώς με τον λαό. Το Σάββατο 11 Μαρτίου στις 8 μ.μ. στην πιτσαρία VERONA θα κόψει την πίτσα της χρονιάς!

Ο υποψήφιος δήμαρχος Χρήστος Σταμόπουλος αυτή τη φορά θα επικεντρωθεί κυρίως στα προβλήματα, το πρόγραμμα και τις μοναδικές δυνατότητες που έχει η ιδιαίτερη πατρίδα του (πλατανόδασος, Νεοχωρίτης ποταμός, τοπική ανάπτυξη σε διάφορους τομείς, αξιοποίηση του πολύτιμου κεφάλαιου των Νεοχωριτών μεταναστών στην Ευρώπη, πρωτογενής τομέας, ανάδειξη του ντόπιου πολιτιστικού πλούτου, μουσεία, λέσχες πολιτισμού, συνένωση και συναδέλφωση των Νεοχωριτών σε κλίμα πατροπαράδοτης φιλίας και άμεσης δημοκρατίας).

«Η αναγέννηση του μεγαλύτερου χωριού του Δήμου, της αγαπημένης μας Οιχαλίας είναι δυνατή! Είναι στο χέρι μας! Ας μη λείψει κανείς Νεοχωρίτης απ’ τη συγκέντρωση!», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Είσοδος ελεύθερη και το μενού δωρεάν.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *