Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ζαρκου με την αρωγη της τοπικής κοινότητας και του Δήμου Φαρκαδονας ετοιμάζει διήμερο εορταστικών εκδηλώσεων στο Ζαρκο.

Την Κυριακή 16/03/2023 και ώρα 3:30 το μεσημέρι, ενα καρναβαλική πάρτι θ αρχίσει να στήνεται στην πλατεία του χωριού.Μετα από πολλά χρόνια μικροί και μεγάλοι καρναβαλιστες θα συναντηθούν στην πλατεία του χωριού για να παρελάσουν υπό τους ήχους αποκριατικης μουσικής καταλήγοντας και πάλι στην πλατεία όπου θα ξεκινήσει το ξεφάντωμα για τα μικρά παιδιά αλλά και τους μεγάλους. Παιχνίδια, μουσική, χορός, σερπαντινες, κομφετί και γλυκίσματα θα περιμένουν τους παρευρισκομενους αλλά κι ένα κυνήγι χαμενου θησαυρού για τα μικρά παιδιά. Φωτιές και στο τέλος το κάψιμο του καρναβαλου θα ολοκληρώσουν την πρώτη μέρα. Την Καθαρά Δευτέρα ή τοπική κοινότητα θα ετοιμάσει την παραδοσιακή φασολαδα και νηστίσιμα εδέσματα διασκεδαζοντας με τραγούδια και χορο. Τα δύο άρματα θα παρελάσουν στην Φαρκαδονα στις 14:30 της ίδιας μέρας.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος καλεί μικρούς και μεγάλους να βγουν και να συμμετέχουν διασκεδαζοντας ξεχνώντας για λιγο τα προβλήματα της καθημερινότητας….