Αντάλλαξαν ευχές και έδειξαν το πρόσωπο της υποστήριξης οι κάτοικοι του Πετροπόρου 

Κάτοικοι της κοινότητας Πετροπόρου του Δήμου Φαρκαδόνας ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα ενορίας και συμμετείχαν στην ετήσια εκδήλωση της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Σύμφωνα με την “Krini Live” η εκδήλωση διοργανώθηκε στο πνευματικό κέντρο της εκκλησιας παρουσία πλήθος κόσμου που έσπευσε να μετέχει στην εκδήλωση, να ανταλλάξει ευχές με αφορμή το νέο χρόνο, αλλά ταυτόχρονα να ενισχύσουν την προσπάθεια υποστήριξης προς την εκκλησία.

Αυτός εξάλλου ήταν και ο κυρίαρχος στόχος του εφημέριου π. Νικόλαου Τσιούκα και του εκκλησιαστικού συμβουλίου, καθώς τα έξοδα της ενίσχυσης θα διατεθούν αποκλειστικά για τις ανάγκες της εκκλησίας.

Την πίτα ευλόγησε ο εφημέριος του χωριού, π. Νικόλαος.

Τις ευχές προς τους κατοίκους του χωριού απηύθυνε ο εφημέριος π. Νικόλαος, ευχόμενος καλή, καρποφόρα και ευλογημένη χρονιά σε όλους τους κατοίκους του Πετροπόρου και τις οικογένειες τους.

Μίλησε για την υποστήριξη που παρέχουν οι κάτοικοι του χωριού σε κάθε κάλεσμα του ιδίου και γενικότερα, ενέργεια που συγκινεί και δίνει ελπίδα, για την ευαισθησία που δείχνουν οι άνθρωποι ενός μικρού χωριού. 

Ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά με υγεία και ευλογία και προπάντων πίστη στο Θεό, καθώς ο ίδιος αποτελεί την επλίδα, απαλύνοντας την θλίψη και τον πόνο, αλλά ταυτόχρονα προσφέροντας χαρά και αισιοδοξία στις ευχάριστες στιγμές των ανθρώπων. Φτάνει όπως είπε να τον επικαλούμαστε σε καθημερινή βάση, εναποθέτοντας τις ελπίδες μας και τα αιτήματα μας στον Ιδίο, την Παναγία και τον Χριστό.