Σωτήρης Μπλέτσας: Διαδοχικές συναντήσεις σε Δήμο Τρικκαίων και Περιφερειακή Ενότητα

Διαδοχικές συναντήσεις με το αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων, Χρήστο Μιχαλάκη και το δήμαρχο Τρικκαίων, Δημήτρη Παπαστεργίου, είχε το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης, ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝ.ΑΛ., Σωτήρης Μπλέτσας.

Αρχικά ο υποψήφιος βουλευτής επισκέφτηκε την Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων, όπου συναντήθηκε με τον αντιπεριφερειάρχη. Κατά την συνάντηση έγινε αναφορά σε έργα που αφορούν τον νομό και κρίνονται απαραίτητα για τις τοπικές κοινωνίες. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στα έργα που αφορούν τον αγροτοκτηνοτροφικό κόσμο, που αποτελεί την ραχοκοκαλιά του νομού, κι έρχεται αντιμέτωπος τα τελευταία χρόνια με εκετοντάδες προβλήματα. 

Στο ίδιος πλαίσιο κινήθηκε και η επίσκεψη στο Δήμο Τρικκαίων. Ο κ. Μπλέτσας ενημερώθηκε από τον δήμαρχο για τα έργα που εκτελούνται στην πόλη και την περιφέρεια του Δήμου τους τελευταίους μήνες προς όφελος των πολιτών και των επισκεπτών.

Οι επισκέψεις είχαν ουσιαστικό χαρακτήρα για τον κ. Μπλέτσα, μιας έγινε γνώστης όλων των ζητημάτων που αφορούν το κέντρο και την περιφέρεια του νομού, έτσι ώστε να συμβάλει και ο ίδιος με τον τρόπο του σε ουσιαστικές και καίριες λύσεις.