Ο φιλοπαπανδρεϊκός αλλά πάντα ενωτικός Σωτήρης Μπλέτσας

Την πλήρη αισιοδοξία του για τις εκλογές της Κυριακής, εκφράζει ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛ., Σωτήρης Μπλέτσας μετά και την ολοκλήρωση της προεκλογικής εκστρατείας του. Μιας πολυήμερης εκστρατείας κατά την οποία είχε την ευκαιρία να επικοινωνήσει με τους πολίτες του νομού, από άκρη σε άκρη, τις θέσεις και τις προτάσεις του κόμματος για μια χώρα προοπτικής και ελπίδας, για ένα ΠΑΣΟΚ που το βράδυ της Κυριακής θα αποτελέσει το ρυθμιστεί των εξελίξεων.

Ο Σωτήρης Μπλέτσας κατά την πολυήμερη εκστρατεία του, δέχτηκε την αγάπη και τη στήριξη στο πρόσωπό του. Γνήσιος εκφραστής των θέσεων και των προτάσεων του κόμματος από νεαρή ηλικία, ένας θερμός υποστηρικτής εξ αρχής με την οικογένεια Παπανδρέου. Σκληρά «Παπανδρεϊκός» τώρα και πάντα, εμφανίστηκε ενωτικός για το καλό της παράταξης, αλλά και του κόμματος. Αγωνίστηκε και συνεχίζει να μάχεται ώστε το ΠΑΣΟΚ να λάβει την θέση που του αξίζει και να επανέλθει στην παλαιότερη δυναμική του.

Σήμερα περισσότερο από ποτέ εμφανίζεται αισιόδοξος σημειώνοντας ότι σε αυτές τις εκλογές δεν πρέπει να πάει ούτε μια ψήφος χαμένη.

Να ενισχυθεί το ΠΑΣΟΚ και η φωνή του λαού ώστε η κοινωνία να απομακρυνθεί από προβλήματα τα οποία προκάλεσαν οι κυβερνήσεις των τελευταίων χρόνων.