Με γονείς και με το Σύλλογο Γυναικών συναντήθηκε ο Κώστας Σκρέκας στη Φαρκαδόνα

Στην λαϊκή αγορά της Φαρκαδόνας περιόδευσε το πρωί του Σαββάτου, ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας και εκ νέου υποψήφιος βουλευτής Τρικάλων της ΝΔ, Κώστας Σκρέκας. Πέραν των συναντήσεων που ανέπτυξε κατά την περιοδεία του στην εβδομαδιαία λαϊκή αγορά του Σαββάτου και στα καταστήματα της δημοτικής ενότητας, είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με την αφενός με την διοίκηση του Συλλόγου Γυναικών Φαρκαδόνας, αφετέρου με μέλη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου.

Ο κ. Σκρέκας είχε την ευκαιρία, αρχικά να αναπτύξει ένα γόνιμο διάλογο για το παραγόμενο έργο του Συλλόγου Γυναικών Φαρκαδόνας, το οποίο πέραν του κοινωνικού χαρακτήρα, προβάλει τον πολιτισμό και την παράδοση.

Ταυτόχρονα είχε την δυνατότητα να συνομιλήσει με τους γονείς για θέματα που αφορούν την εκπαίδευση, διαβεβαιώνοντας τόσο τους γονείς, όσο και το Σύλλογο Γυναικών ότι θα βρίσκεται κοντά σε κάθε τους προσπάθεια.

Σύλλογος και γονείς παρέδωσαν στο υπουργό ένα υπόμνημα με μια σειρά αιτημάτων τα οποία έλαβαν την δέσμευση της προώθησης.