Κώστας Σκρέκας: Σταθερά δίπλα μας και κοντά στην κοινωνία ο Υπουργός

Η Πηνειάδα, το Γριζάνο, το Ζάρκο, αποτελέσαν τρεις από τους σταθμούς της χθεσινής περιοδείας του υπουργού Περιβάλλοντος και εκ νέου υποψηφίου βουλευτή Τρικάλων της ΝΔ, Κώστα Σκρέκα. Ο υπουργός έγινε δεκτός με αγάπη από τον κόσμο, που αναγνωρίζει το πλούσιο έργο του στην κοινωνία και τοπικά. Και πως άλλωστε, όταν ο κ. Σκρέκας συνέβαλλε στα μέγιστα για να προωθηθούν σειρά ζητημάτων στην περιοχή του Δήμου Φαρκαδόνας και ευρύτερα στο νομό.

Ο Κώστας Σκρέκας κατά την επίσκεψή του σε χωριά του Δήμου Φαρκαδόνας, είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με απλούς πολίτες, τοπικά στελέχη του κόμματος, να συνομιλήσει μαζί τους και να λάβει τη δέσμευση όλων ότι στις εκλογές της 21ης Μαΐου, η ΝΔ θα λάβει την πλήρη στήριξή. Μιας κυβέρνησης που τα τελευταία χρόνια στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων και παρά τις δυσκολίες κατάφερε να κερδίσει τον στόχο, στηρίζοντας απόλυτα την κοινωνία.

Και τα μηνύματα που έλαβε ο Κώστας Σκρέκας ήταν άκρως ενθαρρυντικά. Γιατί οι πολίτες αναγνωρίζουν το έργο που παρήγαγε η κυβέρνηση της ΝΔ, όπως φυσικά και ο ίδιος. Και αυτή η αναγνώριση θα έρθει για μια ακόμη φορά μέσα από τις κάλπες της ερχόμενης Κυριακής, όταν οι πολίτες χωρίς δεύτερης σκέψη θα στηρίξουν τον ίδιο, για μια δυνατή Τρικαλινή εκπροσώπηση στην Ελληνική Βουλή.