Γιώργος Οικονόμου: «Η αναγέννηση του ΠΑΣΟΚ με τον Νίκο Ανδρουλάκη και την ψήφο του ελληνικού λαού είναι γεγονός»

Την ευγνωμοσύνη του απέναντι στους χιλιάδες Τρικαλινούς-ες που τον στήριξαν με την εμπιστοσύνη τους στις εθνικές εκλογές, μεταφέρει ο πλέον βουλευτής Τρικάλων του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛ., Γιώργος Οικονόμου. Ο κ. Οικονόμου, μεταξύ των άλλων αναφέρει ότι σύντομα η χώρα θα αποκτήσει σοβαρή, προοδευτική, αξιόπιστη αξιωματική αντιπολίτευση με τη σφραγίδα του ΠΑΣΟΚ.

Αναλυτικά αναφέρει:

«Τα λόγια είναι φτωχά για να περιγράψουν την ευγνωμοσύνη που νιώθω για την εμπιστοσύνη σας. Η μεγάλη δημοκρατική παράταξη αποκτά ξανά κοινοβουλευτική εκπροσώπηση στο νομό Τρικάλων μετά το 2012! Και αυτή τη φορά το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω. Η αναγέννηση του ΠΑΣΟΚ με τον Νίκο Ανδρουλάκη και την ψήφο του ελληνικού λαού είναι γεγονός. Σύντομα η χώρα θα αποκτήσει σοβαρή, προοδευτική, αξιόπιστη αξιωματική αντιπολίτευση με τη σφραγίδα του ΠΑΣΟΚ.

Είμαστε ξανά εδώ! Η ελπίδα είναι εδώ! Έτοιμοι να εκφράσουμε και πάλι τη μεγάλη προοδευτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού. Σε λίγες εβδομάδες κάνουμε το δεύτερο βήμα στην αναγέννησή μας. Και σε λίγο καιρό η κυριαρχία της ΝΔ θα βρει το δάσκαλό της.».