Εγκάρδια υποδοχή επιφύλαξαν Αστυνομικοί στον Ηλία Βλαχογιάννη

Με ένα κλάδο και με ανθρώπους που τους ενώνουν πολλά ήρθε να συναντηθεί ο πρώην νομάρχης – βουλευτής και εκ νέου υποψήφιος βουλευτής Τρικάλων της ΝΔ, Ηλίας Βλαχογιάννης. Ο Ηλίας Βλαχογιάννης, επισκέφτηκε την Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων και συναντήθηκε με αστυνομικούς που υπηρετούν στα Τρίκαλα.

Τον Ηλία Βλαχογιάννη υποδέχτηκαν εγκάρδια ο Αστυνομικός Διευθυντής Δημήτρης Μήτραινας ,ο Αν. Διευθυντής Αστ. Διευθυντής Θανάσης Καπάς, τα στελέχη και το προσωπικό της Υπηρεσίας.

Ο Ηλίας Βλαχογιάννης με ιδιαίτερη χαρά χαιρέτισε τους πρώην συναδέλφους του και τους συγχάρηκε για το δύσκολο και κρίσιμο έργο που επιτελούν.

Στη συνέχεια επισκέφθηκε τα γραφεία των  τοπικών  Ενώσεων Αστυνομικών Υπαλλήλων και  Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών (IPA),με τους οποίους συνομίλησε για τα προβλήματα που τους απασχολούν.

«Ως πρώην συνάδελφος, Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αξιωματικών Αστυνομίας, Νομάρχης και Βουλευτής , γνωρίζω από πρώτο χέρι τα προβλήματα της Υπηρεσίας και του Προσωπικού.

Ήμουν, είμαι και θα είμαι στο πλευρό σας, στα δίκαια αιτήματα σας.

Ως Βουλευτής θα συνεργαστώ στην επόμενη Βουλή και Κυβέρνηση μαζί σας, για την εξεύρεση ικανοποιητικών λύσεων στα προβλήματά σας», τόνισε μεταξύ άλλων ο Ηλίας Βλαχογιάννης.