Δελτίο τύπου της κίνησης ανασυγκρότησης του Δήμου Φαρκαδόνας για τη συνάντηση με τον κ. Τριαντόπουλο

Την Κυριακή 12/05/24  η «ΚΙΝΗΣΗ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΦΑΡΚΑΔΟΝΑΣ» συναντήθηκε στο δημαρχείο Φαρκαδόνας με τον Υφυπουργό  «ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ&ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ» κύριο Τριαντόπουλο παρουσία του δημάρχου Φαρκαδόνας κ. Σπύρου Αγναντή, καθώς καιτων βουλευτών Τρικάλων κ .Αθανάσιο Λιούτα  και την κα. Κατερίνα Παπακώστα.

Η σύσκεψη αυτήν ήταν αποτέλεσμα της πρόσκλησης που είχε κάνει η επιτροπή της  «ΚΙΝΗΣΗΣ» στον κ. Τριαντόπουλο να επισκεφθεί την έδρα του δήμου ,όταν είχαν συναντηθεί στο επιμελητήριο Καρδίτσας ένα μήνα πριν, και ο ίδιος είχε εκφράσει αυτήν την επιθυμία.

Η σύσκεψη κινήθηκε σε πάρα πολύ καλό κλίμα και έγινε  στο πλαίσιο της συνεργασίας που έχει αναπτυχθεί αναμεσά στην «ΚΙΝΗΣΗ» και τον Υφυπουργό, για τον εντοπισμό την ανάδειξη και την επίλυση των προβλημάτων που ταλαιπωρούν την περιοχή μας.

Ο κ. Τριαντόπουλος άκουσε και απάντησε ένα-ένα όλα τα θέματα.

Πολλά από τα θέματα που κατέθεσε η «ΚΙΝΗΣΗ» έχουν ήδη δρομολογηθεί προς επίλυση και δεσμεύτηκε ότι τις επόμενες εβδομάδες θα τα ανακοινώσει ο ίδιος.

Αναφέρουμε χαρακτηριστικά μερικά παραδείγματα

• Γραφείο ΔΑΕΦΚ στην έδρα του δήμου μας, έτσι ώστε οι συνδημότες μας να βρίσκουν πιο άμεση ανταπόκριση  στα προβλήματα τους

• Στήριξη των επιχειρήσεων του δήμου μας για τα διαφυγόντα κέρδη

• Απαλλαγή του ΕΝΦΙΑ και από τις χαρακτηρισμένες πράσινες κατοικίες του δήμου μας. 

• Αύξηση του ποσού αποζημίωσης τόσο στις πράσινες όσο στις κίτρινες και τις κόκκινες κατοικίες 

Η «ΚΙΝΗΣΗ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΦΑΡΚΑΔΟΝΑΣ» θεωρεί την επίσκεψη του κυρίου Τριαντόπουλο στην έδρα του δήμου μας πολύ σημαντική και θετική  διότι κινήθηκε προς την κατεύθυνσή επίλυσης πολλών προβλημάτων.

Τέλος ο Υφυπουργός αναγνώρισε την ιδιαιτερότητα του δήμου Φαρκαδόνας και δεσμεύτηκε ότι θα έχουμε μία συχνή επικοινωνία διότι τα προβλήματα είναι πάρα πολλά και από την πλευρά του υπάρχει διάθεση για την επίλυση τους.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ