Ζαμοράνο: Ένας άνθρωπος που άφησε εποχή στα τοπικά ποδοσφαιρικά δρώμενα

Ο Αποστόλης Καραγιάννης γνωστός κι ως Ζαμοράνο, ένας ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής με μεγάλο ταλέντο που δεν στηρίχτηκε όσο θα έπρεπε να παίξει σε μεγάλα γήπεδα

Επί σειρά ετών συμμετείχε ενεργά στα τοπικά ερασιτεχνικά ποδοσφαιρικά δρώμενα της περιοχής μας και του νομού. Σε θέσεις κλειδιά είτε ως επιθετικός παίκτης, είτε ως μέσος, έδωσε τον καλύτερο εαυτό για να πάνε μπροστά οι ομάδες που αποτελούσε έναν από τους παίκτες.

Ο λόγος για τον Αποστόλη Καραγιάννη, γνωστό στο νομό και ευρύτερα κι ως Ζαμοράνο ο οποίος έζησε μεγάλες δόξες στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Πρόσφατα ο παλιός προπονητής των «Μαύρων Αετών» Κρήνης και άλλων ομάδων των Τρικάλων, με προπονητικές σπουδές στη Γερμανία, Ηλίας Δημητρίου ή αλλιώς ΚΕΣΛΕΡ μίλησε για τον Ζαμοράνο.

Χαρακτήρισε κι όχι αδίκως το Ζαμαράνο, παίκτη σίφουνα με ήθος και μεγάλο επιθετικό ταλέντο για τα γήπεδα των Τρικάλων.

Κι αν χρόνια τώρα μιλάμε για ένα ταλέντο, για έναν άνθρωπο που διακρίθηκε στα γήπεδα του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, δυστυχώς η τύχη, ας μας επιτραπεί η έκφραση δεν στάθηκε με το μέρος του. Ο παλαίμαχος πλέον Ζαμοράνο, δεν βοηθήθηκε, δεν στηρίχτηκε από κανέναν για να ανέβει έστω ένα παραπάνω σκαλί από εκείνο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και να καθιερωθεί και μεγαλύτερες κατηγορίες.

Μπορεί οι ατυχίες για τον ίδιο να υπήρξαν πολλές, ωστόσο κανείς μιλώντας για τον Αποστόλη καταλήγει στο συμπέρασμα ότι άφησε εποχή και το όνομά του θα ακούγεται για πολλά χρόνια ακόμη στα τοπικά ποδοσφαιρικά πηγαδάκια.