Υπέρμαχη των αθλητικών έργων η Ελένη Στεργίου – Μπότη

Η ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος Φαρκαδόνας και εκ νέου υποψήφια δημοτική σύμβουλος με το συνδυασμό του υποψηφίου δημάρχου Γιάννη Σακελλαρίου, μιλά για τις παρεμβάσεις που δεν έγιναν την τρέχουσα πενταετία, παρά τις παρελθούσες προεκλογικές δεσμεύσεις της δημοτικής Αρχής

Η δημοτική σύμβουλος Φαρκαδόνας κα Ελένη Στεργίου-Μπότη έμαθε να λέει την άποψη της ξεκάθαρα, όλα αυτά τα χρόνια της παρουσίας στα δημοτικά δρώμενα του Δήμου Φαρκαδόνας.

Βαδίζοντας προς την εκλογική μάχη του Μαΐου, συντασσόμενη, ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος, με τις θέσεις και το πρόγραμμα του υποψηφίου δημάρχου Φαρκαδόνας Γιάννη Σακελλαρίου, έρχεται να σταθεί σ’ ένα θέμα που έχει θέσει κατά το παρελθόν σε δημόσιες τοποθετήσεις, όπως εξάλλου και σε συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου.

Είναι το θέμα της έλλειψης αθλητικών υποδομών στο Δήμο Φαρκαδόνας, ένα τομέα που θα έδινε διέξοδο στη νεολαία, θα την έστρεφε περισσότερο στην άθληση και την καλή υγεία.

Όπως αναφέρει η ίδια, η δημοτική Αρχή, παρά τις προεκλογικές δεσμεύσεις το 2014 για την δημιουργία αθλητικών εγκαταστάσεων και την συντήρηση ή ανακαίνιση των υπαρχουσών, δεν έπραξε τίποτα.

«Μείναμε στα «θα» όλα αυτά τα χρόνια, καθώς μέχρι και σήμερα δεν είδαμε ουσιαστικά έργα, αλλά μικροπαρεμβάσεις για τις οποίες καμαρώνουμε κιόλας. Τα μεγάλα αθλητικά έργα που ακούγαμε το 2014, αποτέλεσαν μονάχα λόγια, με αποτέλεσμα η ομάδα της Φαρκαδόνας να μεταναστεύει στο όμορο γήπεδο της Οιχαλίας για να αγωνιστεί, όταν είχε ανέλθει σε κατηγορία.».

Όσο για το κλειστό γυμναστήριο… αποτέλεσε λέει,  «όνειρο για τους Φαρκαδόνας και απλά μια προεκλογική δέσμευση που δεν υλοποιήθηκε για την υπάρχουσα δημοτική Αρχή που καμαρώνει σήμερα με τα αθλητικά έργα της Περιφέρειας Θεσσαλίας».

Η ίδια υπεραμύνεται σήμερα για την άμεση δημιουργία έργων Αθλητισμού και Πολιτισμού, για έργα που βοηθούν και στηρίζουν την Παιδεία, για έργα που θα ευεργετήσουν τα παιδιά και την νεολαία, για να αναδείξουν το ταλέντο τους σε διάφορους τομείς.