«ΥΦΑΝΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Α.Ε»: Μια δυναμική σεζόν άρχισε για το εργοστάσιο γαλακτοκομικών προϊόντων με εκατοντάδες συνεργασίες κτηνοτρόφων και παραλαβές

Ημερολογιακά εισήλθαμε στο φθινόπωρο και μια νέα δυναμική σεζόν ξεκινά για το εργοστάσιο γαλακτοκομικών προϊόντων της εταιρίας «ΥΦΑΝΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Α.Ε» που εδρεύει στο Γριζάνο Τρικάλων.

Το εργοστάσιο, το οποίο είναι ευρέως διαδεδομένο και βρίσκεται επί σειρά ετών δίπλα στον κτηνοτρόφο, αλλά και στην τοπική κοινωνία, κάτι που το κάνει να ξεχωρίζει και να κερδίζει ολοένα και περισσότερο την εμπιστοσύνη του κόσμου.

Το εργοστάσιο γαλακτοκομικών προϊόντων της εταιρίας «ΥΦΑΝΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Α.Ε» ξεκίνησε ήδη τις νέες συνεργασίες με Φαρκαδόνιους, Τρικαλινούς και Θεσσαλούς κτηνοτρόφους, όπως και τις παραλαβές γάλακτος.

Οι συμφωνίες μεταξύ του εργοστασίου και των κτηνοτρόφων θεωρούνται κάτι παραπάνω από εξαιρετικές, μιας οι τιμές που προσφέρονται στο γάλα, είναι ασυναγώνιστες και προς όφελος της κτηνοτροφίας. Η εμπιστοσύνη άλλωστε των κτηνοτρόφων απέναντι στο εργοστάσιο διαφαίνεται και είναι μεγάλη, αν λάβει κανείς υπόψη τις εκατοντάδες συμφωνίες – συνεργασίες που «κλείνονται» σε ετήσια βάση, καθώς όλοι κατανοούν τα πλεονεκτήματα που προσφέρει το εργοστάσιο, – τιμές, άμεσες πληρωμές, εξυπηρέτηση με κάθε μέσο και τρόπο.

Δέσμευση των υπευθύνων της εταιρίας και του διευθυντή κ. Κώστα Κοκκινίδη, η «ΥΦΑΝΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Α.Ε» να συνεχίσει να στηρίζει την οικονομία της περιοχής μας, απορροφώντας το μεγαλύτερο μέρος της παραγωγής αιγοπρόβειου γάλακτος που παράγουν κτηνοτρόφοι του Δήμου Φαρκαδόνας.

Λαμβάνοντας αυστηρά υπόψη τους κανόνες υγιεινής, καθώς επίσης κι όλα τα απαιτούμενα μέτρα για την προστασία των καταναλωτών και των εργαζομένων της, συνεχίζει και σήμερα σε αυτή την δύσκολη περίοδο, να προσφέρει μέσα από τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της, τα αγνά και εξαιρετικής αξίας προϊόντα.

Η εταιρία κατά την πολύχρονη πορεία της στα τοπικά επιχειρηματικά δρώμενα έρχεται να συμβάλει ταυτόχρονα και στην προσφορά εργασίας σε ανθρώπους της περιοχής μας. Προσφέρει εργασίας σε δεκάδες άτομα της περιοχής μας, σε μια ιδιαίτερα δύσκολη εποχή, όπου η ανεργία κινείται με αυξητικούς ρυθμούς.

Φυσικά στην πορεία της βρίσκεται εμπράκτως κοντά στην τοπική κοινωνία και το απέδειξε άλλωστε ποικιλοτρόπως με την συνεισφορά σε διάφορα επίπεδα του κοινωνικού στίβου. Στηρίξεις σε Συλλόγους, Φορείς Υγείας, ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, είναι μερικές από τις πολλές δράσεις που ανέπτυξε τα τελευταία έτη. Σαφώς και θα συνεχίσει μελλοντικά επιβραβεύοντας την αγάπη και την εμπιστοσύνη του κόσμου, προς το πρόσωπο της.

Η εταιρία ΥΦΑΝΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Α.Ε» εύχεται στους κτηνοτρόφους μια καλή πλούσια παραγωγική σεζόν, η οποία στο κλείσιμο της θα επιφέρει κέρδος και ικανοποίηση.

Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται καθημερινά το εργοστάσιο στο Γριζάνο ή να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 2433051665.