«ΥΦΑΝΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Α.Ε.»: Ευχές για μια καλή και ελπιδοφόρα νέα χρονιά

 Η Εταιρία, ο διευθυντής και οι εργαζόμενοι της μονάδας εύχονται μια χαρούμενη και ευτυχισμένη νέα χρονιά, ένα ελπιδοφόρο, υγιές και δημιουργικό νέο έτος για όλο τον κόσμο

Τις ευχές προς τους κατοίκους του Δήμου Φαρκαδόνας, σ’ όλους τους Θεσσαλούς, όπως φυσικά και στην πολυπληθή πελατεία απευθύνει με αφορμή την έλευση του νέου χρόνου η εταιρία «ΥΦΑΝΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Α.Ε.» και ο διευθυντής κ. Κώστας Κοκκινίδης.

Η Εταιρία, ο διευθυντής και οι εργαζόμενοι της μονάδας εύχονται μια χαρούμενη και ευτυχισμένη νέα χρονιά, ένα ελπιδοφόρο, υγιές και δημιουργικό νέο έτος για όλο τον κόσμο.

Για μια ακόμη χρονιά η εταιρία «ΥΦΑΝΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Α.Ε» θα συνεχίσει να μας προσφέρει ασυναγώνιστες παραδοσιακές γεύσεις, στηρίζοντας ταυτόχρονα την κοινωνία και την κτηνοτροφία στην περιοχή μας.

Όπως είναι γνωστό η εταιρεία ΦΕΤΑ Θεσσαλίας ΥΦΑΝΤΗΣ για περισσότερο από 15 χρόνια στηρίζει την κοινωνία και την κτηνοτροφία στην περιοχή μας.

Με γνώσεις στο φρέσκο αιγοπρόβειο γάλα, η εταιρεία παράγει αξιόπιστα προϊόντα: εκλεκτή ΦΕΤΑ Π.Ο.Π, Μανούρι Π.Ο.Π, μυζήθρα, κ.α.

Στηρίζει την οικονομία της περιοχής μας, απορροφώντας το 50% της παραγωγής αιγοπρόβειου γάλακτος που παράγουν κτηνοτρόφοι του Δήμου Φαρκαδόνας.

Σημαντική είναι η τάση του καταναλωτικού ενδιαφέροντος για την αγνότητα των συστατικών και φυσικά, η όσο το δυνατόν λιγότερη επεξεργασία των τροφίμων μεταφράζεται σε αύξηση της διατροφικής αξίας των προϊόντων που παράγονται στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του τυροκομείου μας στο Γριζάνο Τρικάλων.