Ξεκίνησε τις νόμιμες ενέργειες ο Δήμος Φαρκαδόνας για τα παζάρια της περιοχής

Καλεί τους ενδιαφερόμενους να καταθέσουν τις αιτήσεις για τα παζάρια της Οιχαλίας και της Φαρκαδόνας που θα διεξαχθούν τον μήνα Αύγουστο

Αν και μικρά σε σχέση με άλλα που διεξάγονται στο νομό Τρικάλων, τα παζαράκια του Δήμου Φαρκαδόνας δεν χάνουν την αίγλη τους. Χρόνια τώρα ειδικά αυτό της Φαρκαδόνας, συναντά μεγάλη προσέλευση κόσμου, που το επισκέπτεται να διασκεδάσει και να ψυχαγωγηθεί.

Για μια ακόμη χρονιά ο Δήμος Φαρκαδόνας προετοιμάζεται για τις φετινές διοργανώσεις, οι οποίες και θα υλοποιηθούν το δεύτερο δεκαήμερο του Αυγούστου.

Η έναρξη αναμένεται να κηρυχτεί από την Οιχαλία από τις 11 έως τις 15 Αυγούστου για να λάβει την σκυτάλη η Φαρκαδόνα το διάστημα 18-21 Αυγούστου.

Σήμερα ο Δήμος Φαρκαδόνας καλεί όλους τους ενδιαφερόμενους μικροπωλητές και εμπόρους να καταθέσουν αίτηση με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά στο Δήμο Φαρκαδόνας. Καταλυτική ημερομηνία κατάθεσης των δικαιολογητικών είναι η Δευτέρα 6ης Αυγούστου.

Έντυπα αίτησης για άδεια συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν από το Τμήμα Τοπικής και Οικονομικής Ανάπτυξης του Δήμου Φαρκαδόνας Καραϊσκάκη 12, πρώην δημαρχείο Φαρκαδόνας, είτε στην ιστοσελίδα του Δήμου.