Ξεκίνησε  χθες η 2η Χορευτική Συνάντηση Πολιτισμών στη Λάρισα

Οι εκδηλώσεις στις οποίες συμμετέχουν Σύλλογοι από την Ελλάδα, τη Βουλγαρία και τη Μολδαβία, ξεκίνησαν  με παρέλαση σε κεντρικούς δρόμους της πόλης ενώ λίγο αργότερα οι συμμετέχοντες κατέφτασαν στην Κεντρική Πλατεία Λάρισας όπου έγινε  η τελετή έναρξης και η παρουσίαση των χορευτικών ομάδων.

Την έναρξη των εκδηλώσεων κήρυξαν παρουσία πλήθους κόσμου, ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κος Κώστας Αγοραστός και ο Δήμαρχος Λαρισαίων κος Απόστολος Καλογιάννης.

Η “Συνάντηση Πολιτισμών” διοργανώνεται από τους:  Ε.Μ.Λ. Φιλιππούπολης, Μ.Ε.Σ Αβέρωφ ‘’Ο ΘΕΤΤΑΛΟΣ’’, Μ.Σ Γλαύκης, Π.Σ Πυργετού, Μ.Ε.Σ Συκουρίου και Ε.Σ Χαλκης, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας, αλλά και τους Δήμους Λαρισαίων, Κιλελέρ και Τεμπών.

Σκοπός  αυτής της συνάντησης είναι να αναπτυχθούν δεσμοί φιλίας μεταξύ τους, προωθώντας το πνεύμα της συνεργασίας, της ομόνοιας και της ειρήνης, που αποτελούν στοιχεία απαραίτητα προκειμένου να υπάρχει πρόοδος των λαών και εξέλιξη.

Οι εκδηλώσεις θα διαρκέσουν έως τις 3 Σεπτεμβρίου και οι παραστάσεις θα δοθούν στην πόλη και στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας.