Ξεκίνησαν οι δηλώσεις ΟΣΔΕ: Αγρότες και κτηνοτρόφοι του Δήμου Φαρκαδόνας δίνουν ραντεβού στη «Θεσσαλική Ύπαιθρο»

Σε πλήρη εγρήγορση βρίσκεται αρκετές ημέρες τώρα η «Θεσσαλική Ύπαιθρος», το Πιστοποιημένο Κέντρο Υποδοχής Δηλώσεων (ΚΥΔ) ΟΣΔΕ, για την σύνταξη και υποβολή της δήλωσης αγροτών και κτηνοτρόφων

Σε εξέλιξη βρίσκεται η σύνταξη των δηλώσεων ΟΣΔΕ τοπικά και πανθεσσαλικά. Αγρότες σπεύδουν καθημερινά στα γραφεία που λειτουργούν ανά την επικράτεια προκειμένου να υποβάλλουν τα δικαιολογητικά, ανοίγοντας κατ΄ αυτόν τον τρόπο το δρόμο για την υποβολή της δήλωσης της ενιαίας ενίσχυσης.

Σε πλήρη εγρήγορση βρίσκεται αρκετές ημέρες τώρα η «Θεσσαλική Ύπαιθρος», το Πιστοποιημένο Κέντρο Υποδοχής Δηλώσεων (ΚΥΔ) ΟΣΔΕ. Καθημερινά στα γραφεία τόσο στην Φαρκαδόνα, όσο και στα Τρίκαλα, κυριαρχεί μεγάλη επισκεψιμότητα με τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους να σπεύσουν στο πιστοποιημένο κέντρο υποδοχής για να υποβάλλουν την δήλωση. Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό θα συνεχίσει να περιμένει και το επόμενο χρονικό διάστημα τους αγρότες και κτηνοτρόφους της περιοχής μας για την υποβολή και την ορθή σύνταξη των δηλώσεων ΟΣΔΕ 2021.

Στα γραφεία της «Θεσσαλικής Υπαίθρου» στα Τρίκαλα και στη Φαρκαδόνα (δίπλα στο κατάστημα ηλεκτρικών ειδών Νίκου Μπακλαβά) οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι μπορούν να ενημερωθούν άμεσα, υπεύθυνα και αξιόπιστα σε θέματα Αγροτικής Ανάπτυξης που αφορούν:

– Προγράμματα Νέων Αγροτών

– Βιολογική Γεωργία & Βιολογική Κτηνοτροφία

– Δηλώσεις ΟΣΔΕ και Μεταβιβάσεις δικαιωμάτων

 – Άδεια εγκατάστασης Κτηνοτροφικών Μονάδων

– Επιστροφή ΦΠΑ Αγροτών

– Εγγραφή στο Μητρώο Αγροτών

– Δήλωση Παράδοσης Γάλακτος(Άρτεμις)

 – Σύνταξη και Κατάθεση Φακέλου για άδεια χρήσης νερού

Τηλ. Επικοινωνίας : 2431033293 (Τρίκαλα) & 2433022534 (Φαρκαδόνα)

Κεντρικά Γραφεία: Όθωνος 22 & Κουκουλάρη(έναντι εκδοτηρίων Κ.Τ.Ε.Λ. Τρικάλων) Τρίκαλα.

 email : thess.ypaithros@gmail.com

Υπεύθυνη Γεωπόνος-μελετήτρια: Τσάτσα Αναστασία.