Ξεκινά τη Δευτέρα η σεζόν για την Ακαδημία του Α.Ο. Διγενή Νεοχωρίου

Η Ακαδημία του Α.Ο. Διγενή Νεοχωρίου ενημερώνει στην παρούσα φάση τους γονείς και τους κηδεμόνες ότι θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου στις 15:30 το μεσημέρι, η νέα σεζόν των τμημάτων

Τα μυστικά του ποδοσφαίρου θα διδαχτούν τα παιδιά της Οιχαλίας και των όμορων χωριών της, που θα συμμετέχουν στην Ακαδημία του Α.Ο. Διγενή Νεοχωρίου. Πέραν της εκμάθησης των τεχνικών του ποδοσφαίρου, στόχος της Ακαδημίας, να φέρει κοντά στο Αθλητισμό τα παιδιά. Να τους μεταδώσει το «ευ αγωνίζεσθαι», να τα βοηθήσει να αναδείξουν το ταλέντο τους στο ποδόσφαιρο. Παιδιά, τα οποία τα επόμενα χρόνια θα στελεχώσουν την ιστορική ομάδα του Νεοχωρίου, φέρνοντας επιτυχίες και τιμώντας την πορεία και το πολύχρονο παρελθόν της.

Η Ακαδημία του Α.Ο. Διγενή Νεοχωρίου ενημερώνει στην παρούσα φάση τους γονείς και τους κηδεμόνες ότι θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου στις 15:30 το μεσημέρι, η νέα σεζόν των τμημάτων. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο παρακάτω τηλέφωνα: Χριστοδούλου Σπύρος 6974007907, Γριζανίτης Βασίλης 6984170410 και Αγγελάκης Νίκος 6932074850.