Πρόκειται για έργο της Περιφέρειας Θεσσαλίας συνολικού προϋπολογισμού 500.000 ευρώ και στοχεύει στην ασφάλεια των μετακινήσεων

Μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα ξεκινά από την Περιφέρεια Θεσσαλίας ένα νέο οδικό έργο σε περιοχές των Δήμων Φαρκαδόνας και Πύλης. Πρόκειται για το έργο της βελτίωσης της ασφάλειας του οδικού δικτύου σε περιοχές των Δήμων Πύλης και  Φαρκαδόνας συνολικού προϋπολογισμού 500.000 ευρώ.

Συγκεκριμένα εγκρίθηκε από την Οικονομική Επιτροπή το αποτέλεσμα της διαδικασίας δημοπράτησης του έργου και σύντομα αναμένεται να υπογραφεί από τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό η σύμβαση κατασκευής του έργου.

Σε συνεργασία με τον αντιπεριφερειάρχη κ. Χρήστο Μιχαλάκη, τους Περιφερειακούς Συμβούλους και τις τεχνικές υπηρεσίες μας σχεδιάζουμε και υλοποιούμε χρήσιμα έργα για τους πολίτες» δηλώνει ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός. «Προχωράμε σε απαραίτητες παρεμβάσεις για την ενίσχυση της οδικής ασφάλειας στο δίκτυο των Δήμων Πύλης και Φαρκαδόνας. Μέλημά μας είναι η ασφάλεια της μετακίνησης των πολιτών και της διακίνησης των εμπορευμάτων, η μείωση της επικινδυνότητας αλλά και των επιπτώσεων τόσο στην οικονομική όσο και στην κοινωνική ζωή του τόπου» προσθέτει ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας.