Ξεκάθαρος απέναντι σε όλους και σε όλα ο Θανάσης Μεριβάκης

«Εμείς μέχρι στιγμής δεν έχουμε κάνει καμία συζήτηση για συνεργασία με τον νεοεκλεγέντα δήμαρχο. Η δέσμευση μου είναι ότι θα στηρίξουμε το Δήμο Φαρκαδόνας για το καλό του Δήμου.», τόνισε ο κ. Μεριβάκης σε ραδιοφωνική συνέντευξη στο Ραδιόφωνο της Λέσχης 97,6 FM

Για διάφορα θέματα που απασχολούν το Δήμο Φαρκαδόνας, τοποθετήθηκε ο δήμαρχος Φαρκαδόνας κ. Μεριβάκης σε ραδιοφωνική συνέντευξη στο Ραδιόφωνο της Λέσχης 97,6 FM.

Η προσοχή επικεντρώθηκε στο θέμα ενδεχόμενων συνεργασιών που επιδιώκει η νέα δημοτική Αρχή για να συγκεντρώσει τον επιθυμητό αριθμό των 14 συμβούλων. Θέμα, το οποίο μονοπωλεί τις τελευταίες ημέρες μια και τα σενάρια που βλέπουν το φως της δημοσιότητας είναι πολλά.

Ο δήμαρχος Φαρκαδόνας Θανάσης Μεριβάκης μέσω ραδιοφώνου εξήγησε ότι μέχρι και σήμερα δεν έχει κάνει καμιά συζήτηση με το νέο δήμαρχο Φαρκαδόνας Γιάννη Σακκελαρίου, αναφέροντας ότι αν είναι για το καλό του Δήμου και δεχτεί πρόσκληση από τον κ. Σακελλαρίου για συζήτηση, θα έρθει σε επαφή με την ομάδα του για να αποφασίσουν από κοινού.

«Εμείς μέχρι στιγμής δεν έχουμε κάνει καμία συζήτηση για συνεργασία με τον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο. Η δέσμευση μου είναι ότι θα στηρίξουμε το Δήμο Φαρκαδόνας για το καλό του Δήμου.», τόνισε ο κ. Μεριβάκης.

Ο ίδιος μιλώντας περεταίρω ανέτρεξε στο παρελθόν και στα προβλήματα που είχαν προκύψει κατά καιρούς στο Δήμο Φαρκαδόνας, επεκτείνοντας τη συζήτηση περί συνεργασιών για να προχωρήσει ο Δήμος.

«Δεν θα αφήσω να γίνουν αυτά που πάθαμε εμείς, όπως να μην ψηφίζουν, ακόμα και από την ίδια την ομάδα μου, να πάρουμε προσωπικό και να έχει ο Δήμος πρόβλημα. Η εικόνα που βγάζαμε λόγω προσωπικών διαφορών στα δημοτικά συμβούλια ήταν κακή και αδίκησε το Δήμο. Ήταν μικροπολιτικά συμφέροντα που θέλανε να πλήξουνε το Θανάση Μεριβάκη, ξεκάθαρα. Έχουμε υπερπλήρη εξοπλισμό και δεν έχουμε προσωπικό να τον δουλέψουμε, επειδή δεν ψηφίζουν τις προσλήψεις. Οι δημότες δεν φταίνε όμως σε τίποτα. Ο Δήμος που παραδίδουμε είναι σε άριστη κατάσταση, με ισχυρό ταμείο και με συνολικά έργα σε εξέλιξη προϋπολογισμού πάνω από 13 εκατομμύρια ευρώ.», τόνισε σε άλλο σημείο.

Ο κ. Μεριβάκης ξεκαθάρισε ότι θα στηρίξει το Δήμο με όλη μου την ψυχή, από τη θέση της αντιπολίτευσης όπου οι δημότες τον τάξανε. 

«Θα είμαι εδώ στη Φαρκαδόνα, να μην υπάρχει η…ανησυχία από διάφορους ότι θα φύγω για την Αθήνα. Αν για το καλό του Δήμου υπάρξει πρόσκληση από τον κ. Σακελλαρίου για συζήτηση, θα μιλήσω και εγώ με τη δημοτική μου ομάδα και θα αποφασίσουμε από κοινού.», κατέληξε λίγα λεπτά αργότερα.