Ξεφάντωμα και βραβεύσεις για τους μαθητές του ΕΠΑ.Λ. Φαρκαδόνας

Βραβεύτηκαν από το Δήμο Φαρκαδόνας οι μαθητές του σχολείου που εισήχθησαν την περασμένη χρονιά σε σχολές της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης

Μια βραδιά γεμάτη λάμψη, αισιοδοξία, που μας μεταδίδει η νεολαία του τόπου μας, ψυχαγωγία, αλλά και βραβεύσεις, ήταν αυτή του Σαββάτου για τους μαθητές της Γ΄ τάξης του Επαγγελματικού Λυκείου Φαρκαδόνας. Οι τελειόφοιτοι του σχολείου διοργάνωσαν την ετήσια χοροεσπερίδα τους, στην οποία συμμετείχαν, οι συμμαθητές τους, οι καθηγητές, οι γονείς, αλλά και θεσμικοί του Δήμου Φαρκαδόνας.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης άνοιξε με τις βραβεύσεις από το Δήμο Φαρκαδόνας των αποφοίτων της περσινής χρονιάς. Των πρώην μαθητών του σχολείου που κατάφεραν να εισαχθούν σε σχολές της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Τις βραβεύσεις πραγματοποιήσαν ο δήμαρχος Φαρκαδόνας, κ. Γιάννης Σακελλαρίου, η αντιδήμαρχος Παιδείας, κα Ελένη Στεργίου – Μπότη και ο πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Φαρκαδόνας κ. Θάνος Κούτσικος.

Ο δήμαρχος Φαρκαδόνας, κ. Γιάννης Σακελλαρίου, πέραν των ευχών για τις Άγιες ημέρες των Χριστουγέννων, στάθηκε ιδιαίτερα στις επιτυχίες των μαθητών, τόσο του Επαγγελματικού Λυκείου, όσο των υπολοίπων σχολείων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου.

«Όλες αυτές, οι πολλές επιτυχίες και διακρίσεις που κατακτάτε, πραγματικά μας κάνετε όλους υπερήφανους. Σας αξίζουν θερμά συγχαρητήρια, τόσο σε εσάς, όσο και στους καθηγητές σας, πολλοί περισσότερο και στους γονείς σας, που στις δύσκολές αυτές οικονομικά εποχές που ζούμε, φροντίζουν για την μόρφωση και την εκπαίδευση σας. Σας προτρέπω, όλους να μην απομακρυνθείτε ποτέ από τους στόχους σας και να συνεχίσετε, να αγωνίζεστε με τα πλούσια εφόδια που έχετε στην διάθεση σας», υπογράμμισε ο κ. Σεκελλαρίου, μη παραλείποντας να δεσμευθεί ότι ο ίδιος, η αντιδήμαρχος Παιδείας κα Ελένη Στεργίου-Μπότη, καθώς και ο Δήμος θα βρίσκονται δίπλα σε ότι χρειαστούν.

Τις ευχές στο κοινό έδωσε και ο διευθυντής του σχολείου κ. Στέργιος Παπαστεργίου, που μίλησε για το πλούσιο έργο του σχολείου και τις επιτυχίες των μαθητών που δημιουργούν χαρά και ικανοποίηση.

Η εκδήλωση συνεχίστηκε με χορό και άφθονο κέφι από τον Σύλλογο Γυναικών Φαρκαδόνας, τους Μαθητές, τους εκπαιδευτικούς και τον κόσμο που διασκέδασε μέχρι πρωίας με την εξαιρετική ορχήστρα που απαρτίζονταν από τον Θανάση Μητσάτσικα στο Κλαρίνο, τους Βαγγέλη και Κατερίνα Αρσένη στο τραγούδι, Γιάννη Τζανόπουλο στα κρουστά, Γιώργο Κωσταβέλη στο μπουζούκι, και Ηλία Τσακνάκη στα πλήκτρα.

Οι μαθητές ευχαριστούν θερμά όλους τους χορηγούς καθώς και τους Συλλόγους “Αμφίων” και “Γυναικών Φαρκαδόνας” για την στήριξη και εύχονται σε όλο τον κόσμο καλά Χριστούγεννα και καλή Πρωτοχρονιά!

Όλο το φωτογραφικό υλικό θα δοθεί στο Κατάστημα Foto Zoom της Φαρκαδονας και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται εκεί για την εκτύπωση φωτογραφιών.