Μέλη του Συλλόγου και διοίκηση του τοπικού Οργάνου έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους παρουσία πλήθους κόσμου

Λάμψη, πολυκοσμία, διασκέδαση, ψυχαγωγία, αισιόδοξο κλίμα, σχέδια και στόχοι, βραβεύσεις κυριάρχησαν στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας του Συλλόγου Γυναικών Φαρκαδόνας.

Η εκδήλωση διοργανώθηκε στο κοσμικό κέντρο «Ποσειδώνιο» της Φαρκαδόνας με τη συμμετοχή πλήθους κόσμου, που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα των διοργανωτών.

Τις ευχές προς τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου απηύθυναν η πρόεδρος της διοίκησης κα Δώρα Οικονομούλα καθώς και ο Αντιδήμαρχος Φαρκαδόνας κος Ηλίας Καραμάνος.

Και οι δύο ευχήθηκαν καλή χρονιά με υγεία, ευτυχία και δημιουργικότητα, η κα Οικονομούλα προχωρώντας στη συνέχεια σε απολογισμό των δράσεων που αναπτύχτηκαν την περασμένη χρονιά, θέτοντας ταυτόχρονα τους στόχους για το έτος που ανέτειλε προ ημερών.

«Ο Σύλλογος Γυναικών Φαρκαδόνας από τη σύστασή του έως σήμερα προέβαλε ένα πολύμορφο έργο, κοινωνικό και πολιτιστικό, εκπαιδευτικό και μορφωτικό, παραδοσιακό και σύγχρονο, το οποίο αγκαλιάστηκε από το σύνολο των Φαρκαδόνιων, συνδημοτών μας από όμορα διαμερίσματα του Δήμου, καθώς επίσης και από άλλες περιοχές της χώρας.

Μέσα σε λίγα χρόνια από τη σύσταση μας έως σήμερα, και ειδικά τα τελευταία χρόνια, καταφέραμε να φτάσουμε το σύλλογο αρκετά ψηλά και αυτό οφείλεται, τόσο στο δραστήριο Δ.Σ., του οποίου έχω την τύχη και χαρά να ηγούμαι, όσο και στα μέλη και τους φίλους του, που πασχίζουν και στηρίζουν με κάθε προσπάθεια και δύναμη όλες τις δράσεις του», σημείωσε η κα Οικονομούλα.

Δεν στάθηκε ωστόσο εκεί, αναφέρθηκε στις στόχους της νέας χρονιάς, σημειώνοντας ότι το τρέχον έτος σχεδιάζονται να υλοποιηθούν σειρά δράσεων που πραγματικά θα έρθουν να προστεθούν στις υπάρχουσες κάνοντας το σύλλογο ακόμη πιο ισχυρό, που δεν θα ζηλεύει σε τίποτα, άλλους μεγάλων πόλεων.

Ευχαρίστησε επιπλέον όσους στάθηκαν αρωγοί σε κάθε προσπάθεια του συλλόγου να ξεδιπλώσουν τους στόχους του, μεταξύ των οποίων τη δημοτική Αρχή, και τον μεγάλο χορηγό του τοπικού Οργάνου τον κ. Κώστα Κοκκινίδη και την εταιρία Υφαντής, που πρωτοστάτησε στην έκδοση του ημερολογίου με τις δράσεις των παιδικών τμημάτων.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε αρκετό χορό από τα τμήματα του Σύλλόγου ενώ μουσικό τόνο έδωσαν τα μέλη της ορχήστρας του Γιάννη Ζιάκου και της Λένας Ζέττας καθώς και ο συντοπίτης μας κ. Κώστας Μητρούσιας.

Στην εκδήλωση το πρόγραμμα περιελάμβανε βραβεύσεις σε πρόσωπα που συνέβαλαν στις προσπάθειες του Συλλόγου, μεταξύ αυτών και του κ. Κοκκινίδη, όπως επίσης και πλούσια λαχειοφόρος.