Ξεχειλίζει η ευαισθησία των μαθητών του ΕΠΑ.Λ. Φαρκαδόνας

Διοργανώνουν φιλανθρωπικό αγώνα ποδοσφαίρου και συγκεντρώνουν τρόφιμα για τους άπορους συνανθρώπους της περιοχής μας ενόψει της εορτής του Πάσχα

Την ευαισθησία τους και την υποστήριξη στους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα και στερούνται ακόμη και τα βασικά αναμένεται να δείξουν οι μαθητές του επαγγελματικού λυκείου Φαρκαδόνας. Με αφορμή την μεγάλη εορτή του Πάσχα, που ο καθένας μας προσδοκά την δική του προσωπική Ανάσταση, οι μαθητές αποφάσισαν να διοργανώσουν έναν φιλανθρωπικό αγώνα ποδοσφαίρου, ο οποίος οργανώνεται στο πλαίσιο ευαισθητοποίησης της μαθητικής κοινότητας, αναφορικά με την οικονομική κρίση που επηρεάζει τη χώρα μας.

Σύμφωνα με την «KriniLive.gr» ο αγώνας θα διεξαχθεί την Πέμπτη 14/04/2022 στις 10:00 π.μ. στο Δημοτικό Στάδιο Φαρκαδονας Κ. Θεοδώρου-Απ. Οικονομουλας. Κατά την προσέλευση στο χώρο του γηπέδου, οι μαθητές καλούν τους Φαρκαδόνιους να φέρουν τρόφιμα μακράς διαρκείας, προκειμένου να μοιραστούν σε απόρους της περιοχής.

Η διοργάνωση του αγώνα, γίνεται με πρωτοβουλία του ΕΠΑ.Λ Φαρκαδονας σε συνεργασία με τον Δήμο Φαρκαδονας, της τοπικής Εκκλησίας και του Δ.Σ της Α.Ε. Φαρκαδόνας, τους οποίους το σχολείο ευχαριστεί θερμά για την βοήθεια τους στην πραγματοποίηση του αγώνα.

Η Συλλογή τροφίμων θα γίνεται και στο ΕΠΑ.Λ Φαρκαδονας καθ’ ολη την διάρκεια της εβδομάδας από 11/04 έως 15/04, πρωινές ώρες.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.