Ξανά κοντά μας η «ΥΦΑΝΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Α.Ε»

Αποκαταστάθηκαν οι ζημιές της καταστροφικής πυρκαγιάς, επεκτάθηκαν οι εγκαταστάσεις και η εταιρία επανέρχεται μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα στους καθημερινούς ρυθμούς δίπλα στους κτηνοτρόφους και στο καταναλωτικό κοινό προσφέροντας Ασυναγώνιστης ποιότητας προϊόντα επενδύοντας και δημιουργώντας νέες θέσεις εργασίας στην περιοχή μας

Στην κανονικότητα επανήλθε το εργοστάσιο γαλοκτοκομικών προϊόντων της εταιρίας «ΥΦΑΝΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Α.Ε» που εδρεύει στο Γριζάνο μετά την καταστροφική πυρκαγιά του περασμένου Ιανουαρίου. Μέσα σε λίγους μήνες οι τεράστιες ζημιές, που προκάλεσε η πυρκαγιά στις κτηριακές εγκαταστάσεις, αποκαταστάθηκαν και η παραγωγική μονάδα επεκτάθηκε. Πλέον το εργοστάσιο, το οποίο είναι γνωστό σ’ όλη την Φαρκαδόνα, τα Τρίκαλα και τη Θεσσαλία, λαμβάνει τους γνώριμους παλιούς ρυθμούς του, προσφέροντας ποιοτικά και καινοτόμα προϊόντα αλλά ταυτόχρονα και εργασία σε δεκάδες οικογένειες του Δήμου Φαρκαδόνας. Λαμβάνοντας αυστηρά υπόψη τους κανόνες υγιεινής, καθώς επίσης κι όλα τα απαιτούμενα μέτρα για την προστασία των καταναλωτών και των εργαζομένων της, συνεχίζει και σήμερα σε αυτή την δύσκολη περίοδο, λόγω πανδημίας να προσφέρει τα αγνά και εξαιρετικής αξίας προϊόντα.

Το εργοστάσιο της «ΥΦΑΝΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ» πλέον βρίσκεται κοντά στους τοπικούς και Θεσσαλούς κτηνοτρόφους, λαμβάνοντας από αυτούς την πρώτη ύλη το γάλα. Η αγάπη και η εμπιστοσύνη των κτηνοτρόφων προς την εταιρία «ΥΦΑΝΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Α.Ε» είναι απεριόριστη, καθώς η συνεργασία είναι κάτι παραπάνω από έντονη με την παροχή σειράς διευκολύνσεων και το σημαντικότερο των εγγυημένων και ασυναγώνιστων τιμών και των άμεσων πληρωμών.

Η εταιρεία ΦΕΤΑ Θεσσαλίας ΥΦΑΝΤΗΣ για περισσότερο από 15 χρόνια βρίσκεται εμπράκτως κοντά στην τοπική κοινωνία και το απέδειξε άλλωστε ποικιλοτρόπως με την συνεισφορά σε διάφορα επίπεδα του κοινωνικού στίβου. Στηρίξεις σε Συλλόγους, Φορείς Υγείας, ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, είναι μερικές από τις πολλές δράσεις που ανέπτυξε τα τελευταία έτη. Σαφώς και θα συνεχίσει μελλοντικά επιβραβεύοντας την αγάπη και την εμπιστοσύνη του κόσμου, προς το πρόσωπο της.

Με γνώσεις στο φρέσκο αιγοπρόβειο γάλα, η εταιρεία παράγει αξιόπιστα προϊόντα: εκλεκτή ΦΕΤΑ Π.Ο.Π, Μανούρι Π.Ο.Π, μυζήθρα, γιαούρτι κ.α. Σημαντική είναι η τάση του καταναλωτικού ενδιαφέροντος για την αγνότητα των συστατικών και φυσικά, η όσο το δυνατόν λιγότερη επεξεργασία των τροφίμων μεταφράζεται σε αύξηση της διατροφικής αξίας των προϊόντων που παράγονται στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του τυροκομείου στο Γριζάνο Τρικάλων.

Δέσμευση των υπευθύνων της εταιρίας και του διευθυντή κ. Κώστα Κοκκινίδη, η «ΥΦΑΝΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Α.Ε»  να συνεχίσει να στηρίζει την οικονομία της περιοχής μας, απορροφώντας το 50% της παραγωγής αιγοπρόβειου γάλακτος που παράγουν κτηνοτρόφοι του Δήμου Φαρκαδόνας.

Η εταιρεία εύχεται στους κτηνοτρόφους μια καλή και παραγωγική χρονιά με υγεία και δύναμη!!