Ξαφνιάστηκαν και τρόμαξαν οι Φαρκαδόνιοι από το GR ALERT

Μηνύματα στα κινητά δέχτηκαν και οι κάτοικοι των χωριών της Φαρκαδόνας από την Πολιτική Προστασία με αφορμή την έλευση των ακραίων καιρικών φαινομένων

Ξάφνιασαν αλλά ταυτόχρονα προκάλεσαν και πανικό σε ορισμένα άτομα μεγάλης ηλικίας τα μηνύματα που στάλθηκαν από την Πολιτική Προστασία μέσω κινητών τηλεφώνων για την κακοκαιρία που βρίσκεται σε εξέλιξη από το απόγευμα της Δευτέρας και στην περιοχή μας.

Τα μηνύματα στάλθηκαν στις 6 το απόγευμα στην πλειονότητα των κατοίκων του νομού αλλά και του Δήμου Φαρκαδόνας προειδοποιώντας για τα επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα που θα σημειωθούν για το επόμενο 48ωρο, παροτρύνοντας τους κατοίκους να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις και να ακολουθούν τις οδηγίες των Αρχών.

Ήδη από το απόγευμα της Δευτέρας ο καιρός άρχισε να αγριεύει και στην περιοχή της Φαρκαδόνας με ισχυρές βροχές και πτώση της θερμοκρασίας. Τα φαινόμενα θα ενταθούν από σήμερα το βράδυ αλλά και αύριο με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές καταιγίδες, τις χιονοπτώσεις στα ορεινά αλλά τις χαμηλές θερμοκρασίες.