«Βροχή» συλλυπητήριων μηνυμάτων για το θάνατο του πρ. δημάρχου Καλαμπάκας Χρήστου Σινάνη

Πολλά είναι τα μηνύματα που δέχεται η οικογένεια του πρ. δημάρχου Μετεώρων κ. Χρήστου Σινάνη που έφυγε απροσδόκητα από τη ζωή ύστερα από άνιση μάχη που έδωσε με τον Κορονοϊό ΜΕΘ της συμπρωτεύουσας

Ο Υπουργός ΥΠΕΝ Κώστας Σκρέκας αποχαιρετά τον Χρήστο Σινάνη

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, στέκεται, κάθεται και κουστούμι

Με βαθιά λύπη πληροφορήθηκαμε το θάνατο του Χρήστου Σινάνη. Ενός, πρωτίστως, καλού ανθρώπου.
Με αξιοπρέπεια, ήθος και ευγένεια. Ενός άρτιου επιστήμονα, με κοινωνική ευαισθησία και σπάνιο πολιτικό ήθος. Η προσφορά και η αγάπη του στον τόπο είναι αναμφισβήτητη και η πολιτική του παρακαταθήκη στο Δήμο είναι κληρονομιά πολύτιμη.
Στην οικογένειά του εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια για το χαμό του Χρήστου, ενός αληθινά καλού φίλου.

Συλλυπητήριο μήνυμα του δημάρχου Μετεώρων Θοδωρή Αλέκου για τον θάνατο του πρώην δημάρχου Χρήστου Σινάνη

Ο Δήμαρχος του Δήμου Μετεώρων κ. Θεόδωρος Αλέκος, εκφράζει την ειλικρινή και βαθιά του θλίψη για την απώλεια του πρώην Δημάρχου Χρήστου Σινάνη.

Η Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι από σήμερα φτωχότερη, καθώς έχασε έναν άνθρωπο που πρόσφερε και αγαπούσε τόσο πολύ τον τόπο μας.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του.

Καλό ταξίδι φίλε Χρήστο.

Ο Δήμαρχος Δήμου Μετεώρων

Θεόδωρος Γ. Αλέκος

Κώστας Αγοραστός: Συγκλονισμένος από την απώλεια του Χρήστου Σινάνη

Σε συλλυπητήριο μήνυμά του για τον θάνατο του πρώην δημάρχου Μετεώρων ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός αναφέρει:

«Με αισθήματα βαθύτατης οδύνης, αποχαιρετώ σήμερα ένα φίλο, τον πρώην Δήμαρχο Μετεώρων Χρήστο Σινάνη, που τόσο άδικα έφυγε από τη ζωή, ένα χαρακτήρα σπάνιας ακεραιότητας, έναν άνθρωπο που αγαπούσε τον άνθρωπο, τον τόπο του και την αυτοδιοίκηση. Είναι τιμή μου που τον γνώρισα και συνεργάστηκα μαζί του. Μαζί κάναμε πολλά έργα για την αγαπημένο του τόπο, μαζί βάλαμε τα θεμέλια της αναμόρφωσης και της εύρυθμης λειτουργίας της Αυτοδιοίκησης.
Είμαι συγκλονισμένος από την απώλεια του. Θα μου λείψει πολύ.
Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην σύζυγο, τις κόρες, την οικογένειά του.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει, φίλε Χρήστο»

Το συλλυπητήριο μήνυμα του Θανάση Λιούτα για τον θάνατο του τ. Δημάρχου Μετεώρων

Τη μεγάλη και βαθιά θλίψη του εκφράζει ο Θανάσης Λιούτας για τον θάνατο του τ. Δημάρχου Μετεώρων, Χρήστου Σινάνη, με το παρακάτω μήνυμα.

«Ο Χρήστος Σινάνης, ο τ. Δήμαρχος Μετεώρων, δυστυχώς «έφυγε». Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι από τον άδικο θάνατό του.

Ο Χρήστος Σινάνης ήταν ένας πολύ εργατικός άνθρωπος και μια πολύ δυναμική προσωπικότητα. Ήταν ένας υπέροχος οικογενειάρχης. Ένας πολιτικός δυναμικός και αγωνιστής και ένας σημαντικός επιστήμονας. Προσέφερε στον τόπο, που τόσο αγαπούσε, πάρα πολλά και έγραψε τη δική του σημαντική ιστορία στον Δήμο Μετεώρων.

Η απουσία του είναι και θα είναι βαριά.

Τα βαθύτερα και ειλικρινέστερα συλλυπητήριά μου προς την οικογένειά του και προς τους οικείους του. Τα βαθύτερα και ειλικρινέστερα συλλυπητήριά μου συνολικά και προς τον Δήμο Μετεώρων. Ο Δήμος Μετεώρων έχασε έναν πολύ σημαντικό πολιτικό και άνθρωπο. Καλό ταξίδι, Δήμαρχε..» 

Τα ειλικρινή συλλυπητήρια και την βαθύτατη θλίψη για τον αδόκητο χαμό του τ. Δημάρχου Μετεώρων, Χρήστου Σινάνη, εκφράζει με σχετικό της μήνυμα η Βουλευτής Τρικάλων της Νέας Δημοκρατίας, Κατερίνα Παπακώστα – Παλιούρα:

«Δυστυχώς, η μάχη με την πανδημία και τον αόρατο αυτό εχθρό, μας έφερε ενώπιον μιας συγκλονιστικής και απροσδόκητης απώλειας… Ο Χρήστος αφήνει πίσω του, ως παρακαταθήκη, όχι μόνο το πλούσιο έργο, που διετέλεσε και τους έντονους προσωπικούς αγώνες για τον Δήμο Μετεώρων, αλλά και την ανάμνηση ενός ανθρώπου δίκαιου, αγωνιστή, οραματιστή και άριστου οικογενειάρχη. Η ειλικρίνεια και η καθαρότητα του λόγου και του χαρακτήρα του, τον συνόδευαν σε όλες τις πτυχές της προσωπικής του ζωής, αλλά και της πολιτικής του καριέρας.

Η απώλεια για την οικογένειά του, για την σύζυγο και τις κόρες του, για τους φίλους του, αλλά και την πόλη της Καλαμπάκας και τον Νομό Τρικάλων, είναι δυσαναπλήρωτη…

Εύχομαι δύναμη και κουράγιο στους οικείους του, απευθύνοντας τα ειλικρινή και θερμά μου συλλυπητήρια.»

Ο Χρήστος Μιχαλάκης αποχαιρετά τον Χρήστο Σινάνη

Η θλίψη από την απώλεια του Χρήστου Σινάνη είναι μεγάλη. Και ο αποχαιρετισμός δύσκολος. Είναι αυτή η ώρα που πρέπει να πεις το στερνό αντίο σε ένα άνθρωπο που σε τίμησε με την συνεργασία και την φιλία του. 

Ένας εξαιρετικός άνθρωπος, αληθινός, που ήξερε να σε κερδίζει με την ευστροφία και τον χαρακτήρα του. Έτσι πορεύτηκε και στον αυτοδιοικητικό του βίο. Ξεκάθαρα, κοιτώντας μπροστά. Και κέρδισε τις καρδιές των συνδημοτών του. 

Είναι βέβαιο, ότι το κενό που αφήνει πίσω του είναι μεγάλο και δυσαναπλήρωτο. Αλλά μαζί του αφήνει την πορεία και το έργο του, που θα μείνουν για πάντα χαραγμένα στην ιστορία του τόπου. 

Θέλω να εκφράσω από τα βάθη της καρδιάς μου τα συλλυπητήριά μου στην οικογένειά του. 

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΣΑΚΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΣΙΝΑΝΗ

Με βαθύτατη θλίψη πληροφορήθηκα ότι η ολέθρια μάχη με τη πανδημία στέρησε από την οικογένειά του, από τη τοπική κοινωνία, από όλους μας, έναν πολύτιμο  – έντιμο – δυναμικό μαχητή της Αυτοδιοίκησης, τον πρώην Δήμαρχο Μετεώρων Χρήστο Σινάνη.

Ο Χρήστος υπηρέτησε επί πάρα πολλά χρόνια τα κοινά με ήθος, εργατικότητα, συνέπεια, αγωνιστική προσφορά και συνετέλεσε στην υλοποίηση πολύ σημαντικών παρεμβάσεων και έργων για τη περιοχή, συνεργαζόμενος εποικοδομητικά – με ειλικρίνεια και πολιτικό πολιτισμό – με όλους όσους μπορούσαν να βοηθήσουν τον Δήμο Μετεώρων.

Καλό σου ταξίδι Χρήστο.

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΣΑΚΗΣ – ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΧΡΗΣΤΟ ΣΙΝΑΝΗ

Με βαθιά θλίψη πληροφορηθήκαμε τον θάνατο του π.Δημάρχου Μετεώρων Χρήστου Σινάνη.

Ο Χρήστος Σινάνης ήταν ένας εξαιρετικός οικογενειάρχης,ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας και σεμνός υπηρέτης της Αυτοδιοίκησης την οποία υπηρέτησε με πάθος για πολλά χρόνια από διάφορες θέσεις δείχνοντας έμπρακτα την αγάπη του για τους συμπολίτες του,την Καλαμπάκα και όλη την περιοχή του Δήμου του.

Στα χρόνια που διετέλεσε Δήμαρχος έμεινε ανεξίτηλη η υπογραφή του για τα έργα που έκανε στον Δήμο,τα οποία αποτελούν κληρονομιά σήμερα για την Καλαμπάκα και όλο τον Δήμο Μετεώρων.

Καλό σου ταξίδι φίλε Χρήστο Σινάνη.

Εκφράζουμε τα ειλικρινή και βαθιά συλλυπητήρια στην οικογενειά του και στους οικείους του.

ΔΕΕΠ Νέας Δημοκρατίας Τρικάλων

Ο πρόεδρος

Κων/νος Τρέλλης

Συλλυπητήρια του δημάρχου Τρικκαίων κ. Δημήτρη Παπαστεργίου για τον θάνατο του τ. Δημάρχου Μετεώρων

Τη βαθύτατη θλίψη του για τον θάνατο του τ. Δημάρχου Μετεώρων, Χρήστου Σινάνη εκφράζει με μήνυμά του ο Δήμαρχος Τρικκαίων και πρόεδρος της ΚΕΔΕ Δημήτρης Παπαστεργίου:

«Είμαι συγκλονισμένος από την είδηση του θανάτου του Χρήστου Σινάνη. Άνθρωπος της Αυτοδιοίκησης με μέγιστη προσφορά στον Δήμο Μετεώρων, κοντά στον πολίτη, δίπλα στον άνθρωπο, με αγώνες και αγωνίες, με έντονη αγάπη για την Καλαμπάκα και όλον τον Δήμο. Συνετός, ρεαλιστής και με πρόγραμμα, συνέβαλε σε μέγιστο βαθμό στην αναμόρφωση του Δήμου Μετεώρων. Συνεργαστήκαμε στενά για τον νομό Τρικάλων, διαπίστωσα τη διάθεσή του για μάχες και τη συνεχή προσπάθεια για το καλύτερο, σε όλα τα επίπεδα, ως Δήμαρχος αλλά και από κάθε θέση που υπηρέτησε. Τα βαθύτατα συλλυπητήρια τα απευθύνω και προσωπικώς και εκ μέρους του Δήμου Τρικκαίων στους Καλαμπακιώτες, στους οικείους του και ειδικά στην οικογένειά του”.

Από το γραφείο Τύπου του Δήμου Τρικκαίων

Ο Ηλίας Βλαχογιάννης για την απώλεια του Χρήστου Σινάνη

Εκφράζω τη βαθιά μου λύπη για το θάνατο του τ. Δημάρχου Μετεώρων Χρήστου Σινάνη. Ο Χρήστος Σινάνης ήταν άνθρωπος με ήθος και αρχές, άριστος επιστήμονας και οικογενειάρχης. Η πολυετής προσφορά του στα κοινά, η Δημαρχιακή του θητεία και ιδιαίτερα η “μονιμοποίηση” της Ι. Μ. Σταγών και Μετεώρων, αποτελούν παρακαταθήκη για την περιοχή.
Στην οικογένεια του εκφράζω τα ειλικρινή συλλυπητήρια μου. Ας είναι ελαφρύ το χώμα της πατρώας γης που θα τον σκεπάσει.

Ο Μικέλης Χατζηγάκης αποχαιρετά τον Χρήστο Σινάνη

Χθες έφυγε ένας καλός φίλος, άξιος επιστήμονας και σημαντικός Δήμαρχος που με το έργο του άφησε μεγάλη παρακαταθήκη στους δημότες του Δήμου Μετεώρων. Ο Χρήστος ήταν ένας καλός και ντόμπρος άνθρωπος που κρατούσε πάντα τον λόγο του και έμπαινε στην φωτιά για τους φίλους του. Αγαπούσε με πάθος τον τόπο του και εργάστηκε μεθοδικά για να τον στηρίξει πετυχαίνοντας σημαντικά πράγματα για την Καλαμπάκα και τα Μετέωρα. Εκφράζω τα ειλικρινή και βαθιά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του. Καλό ταξίδι Δήμαρχε. 

Συλλυπητήρια   Κων/νου   Φαμίση   για τον θάνατο του τ. Δημάρχου Μετεώρων

Με αίσθημα βαθιάς συγκίνησης  και  θλίψης ,  Εκφράζω   τα θερμά   μου  συλλυπητήρια,  για το θάνατο του αείμνηστου  τ. Δημάρχου του Δήμου Μετεώρων Χρήστου Σινάνη … στους οικείους   του , ιδιαίτερα στη  σύζυγο του και τα τρία του παιδιά, στους κατοίκους της περιοχής  που αγάπησε  και  συνεργάστηκε.     Η απώλειά του είναι οδυνηρή ……  που τόσο άδικα έφυγε από τη ζωή ….

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Dr.  ΦΑΜΙΣΗΣ  ΚΩΣΤΑΣ

«Συλλυπητήριο μήνυμα για το θάνατο του Χρήστου Σινάνη, Προέδρου της εταιρείας Αναπτυξιακή Τρικάλων ΑΑΕ ΟΤΑ – ΚΕΝΑΚΑΠ Α.Ε.»

Τα μέλη του Δ.Σ. και της ομάδας τοπικής δράσης της εταιρείας Αναπτυξιακή Τρικάλων ΑΑΕ ΟΤΑ – ΚΕΝΑΚΑΠ Α.Ε. εκφράζουμε την βαθύτατη θλίψη μας για το θάνατο του Προέδρου Χρήστου Σινάνη και αποστέλλουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του.

Ο Χρήστος Σινάνης, διετέλεσε Πρόεδρος της ΚΕΝΑΚΑΠ Α.Ε. από το 2014, εκφράζοντας πάντα την υποστήριξή του στο έργο της εταιρείας, στεκόμενος δίπλα σε στελέχη και εργαζόμενους με  εκτίμηση και εμπιστοσύνη, καθ’ όλη τη διάρκεια της θητείας του.

Αιωνία η μνήμη του αγαπητού μας Προέδρου Χρήστου Σινάνη.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του.

Τα μέλη του Δ.Σ.

Ο Δ/ντης, τα Στελέχη και οι Εργαζόμενοι

της εταιρείας “Αναπτυξιακή Τρικάλων ΑΑΕ ΟΤΑ – ΚΕΝΑΚΑΠ Α.Ε.”

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΝΟΜΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΙΦΝΙΔΙΟ ΧΑΜΟ ΤΟΥ τ. ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΕΤΕΩΡΩΝ ΧΡΗΣΤΟΥ ΣΙΝΑΝΗ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Δημοτικών Υπαλλήλων Νομού Τρικάλων, εκφράζει την βαθύτατη θλίψη του για την απώλεια του τ. Δημάρχου Μετεώρων Χρήστου Σινάνη .
Η Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι από σήμερα φτωχότερη, καθώς έχασε ένα άξιο και ικανό στέλεχος της και ένα άνθρωπό με πολλή αγάπη και πλούσιο έργο για τον τόπο του .
Η συνεργασία μας υπήρξε άψογη, ξεπεραστήκαν πολλά προβλήματα σε καίρια ζητήματα που εμφανιστήκαν , με τον καλύτερο τρόπο .
Θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του , στους οικείους του και σε όλους τους κατοίκους των Μετεώρων .
Θα σε θυμόμαστε για πάντα ..!!!
Καλό ταξίδι Δήμαρχε !!!
Καλό Παράδεισο !!!

Φαρμακευτικός σύλλογος Τρικάλων: Ψήφισμα σε ένδειξη πένθους για τον θάνατο του Χρήστου Σινάνη


Στα Τρικαλα σήμερα, 30 Μαιου 2021, ημέρα Κυριακη και ώρα 10.30 πμ., το Διοικητικο Συμβούλιο του Φαρμακευτικού Συλλόγου Τρικαλων, που συνήλθε σε έκτακτη συνεδρίαση , έπειτα από πρόσκληση του Προέδρου του, Δημήτρη Αναστασίου, στο άκουσμα της θλιβερής αναγγελίας του θανάτου του εκλεκτού συναδέλφου και πρώην Δημάρχου  του Δήμου Μετεώρων Χρήστου Σινανη, εξέδωσε ΟΜΟΦΩΝΑ το παρακάτω ψήφισμα σε ένδειξη πένθους για τον θάνατό του και ελάχιστου φόρου τιμής προς το πρόσωπό του.

1. Να παραστεί στην κηδεία του εκλιπόντος2. Να γίνει δωρεά χρηματικού ποσού στις Φίλες της Αγάπης Καλαμπάκας3. Να εκφράσει τα συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους

Εκ του Δς