Βρίσκουν αποδέκτες τα αιτήματα των σεισμοπαθών

Τρικαλινοί περιφερειακοί υπάλληλοι σε συνεργασία με συναδέλφους τους  από Δράμα και Κεντρική Μακεδονία δώρισαν απορροφητήρες στους σεισμοπαθείς

Το αίτημα των σεισμοπαθών των χωριών της Φαρκαδόνας που εδώ κι ένα περίπου μήνα διαμένουν σε κοντέινερ έγινε πράξη χάρη στα άμεσα ανακλαστικά του Συλλόγου των Υπαλλήλων Π.Ε Τρικάλων (Σ.Υ.Π.Ε.Τ.), του Συλλόγου Υπαλλήλων Π.Ε. Δράμας και του Συλλόγου Εργαζομένων Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (Σ.Ε.ΠΕ.ΚΕ.Μ.). Οι τρεις Σύλλογοι προχώρησαν στην αγορά προχώρησαν στην αγορά απορροφητήρων προκειμένου να εξοπλιστούν όλα τα κοντέινερ των σεισμόπληκτων περιοχών του Δήμου Φαρκαδόνας και να λυθεί ένα σημαντικό πρόβλημα λειτουργικότητας για την καλύτερη διαβίωση των ανθρώπων σ’ αυτά.

Το παζλ αυτής της πρωτοβουλίας αλληλεγγύης, συμπλήρωσε η τοπική επιχείρηση «ΑΦΟΙ ΠΕΡΚΑ Α.Ε.» (ELECTRONET), αναλαμβάνοντας το κόστος της εγκατάστασης όλων των απορροφητήρων άμεσα και γρήγορα, με ιδιαίτερη ευαισθησία για τους σεισμοπαθείς συνανθρώπους μας.

Το Δ.Σ. του Σ.Υ.Π.Ε.Τ., έχοντας ήδη υλοποιήσει αποφάσεις αλληλεγγύης προς τους σεισμοπαθείς, της Ομοσπονδίας Συλλόγων Αιρετών Περιφερειών Ελλάδος (Ο.Σ.Υ.Α.Π.Ε.) και του Συλλόγου Υπαλλήλων Π.Ε. Ξάνθης με την προσφορά ειδών πρώτης ανάγκης, συνεχίζει να στηρίζει τους σεισμοπαθείς με ακόμη μία πράξη.

Ο Σ.Ε.ΠΕ.ΚΕ.Μ. επιπρόσθετα συνέδραμε προς τους πληγέντες και με την αποστολή εμφιαλωμένων νερών. Εκφράζει την ευγνωμοσύνη για την αλληλεγγύη όλων όσων σε μια κοινή προσπάθεια, στήριξαν έμπρακτα τους πληγέντες συνανθρώπους μας, μεταφέροντας τις ευχαριστίες αλλά και τις ανησυχίες τους και τους διαβεβαιώνει ότι θα συνεχίσει να τους στηρίζει, διεκδικώντας:

·Μέριμνα για σίτιση, στέγαση, περίθαλψη και εξασφάλιση εισοδήματος στο ύψος των αναγκών για όλους,

·Γρήγορη και πλήρη αποζημίωση όλων των πληγέντων από τον κρατικό προϋπολογισμό·Αναστολή πληρωμών σε ΔΕΗ, ύδρευση, τηλεφωνία, για όσους υπέστησαν ζημιές σε σπίτια, καταστήματα, γεωργοκτηνοτροφικές εγκαταστάσεις, μέχρι να αποκατασταθούν