Βρήκαν αποδέκτη την Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων τα αιτήματα του Μ. Μπαγιώτη

Προχωρούν οι διαδικασίες του έργου, «Εργασίες προμήθειες για τις ανάγκες του οδικού δικτύου και του αντιπλημμυρικού δικτύου και λοιπών εγκαταστάσεων Π.Ε.Τ., υποέργο 17 Ολοκλήρωση παράπλευρου οδικού δικτύου της οδού Τρικάλων – Λάρισας στο τμήμα Πετρωτού, Γεωργανάδων, Κλοκοτού

Οι προσπάθειες που κατέβαλε κατά το παρελθόν ο δημοτικός σύμβουλος και σήμερα επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Φαρκαδόνας κ. Μιχάλης Μπαγιώτης απέδωσαν καρπούς σχετικά με την ολοκλήρωση της κατασκευής παράπλευρου οδικής οδού στο τμήμα Πετρωτό – Γεωργανάδες – Κλοκοτού.

Ο κ. Μπαγιώτης μετέφερε τα αιτήματα των κατοίκων του Πετρωτού προς την Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων για την δημιουργία της εν λόγω οδού, συναντώντας την άμεση ανταπόκριση του αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων κ. Χρήστου Μιχαλάκη και της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Συγκεκριμένα προχθές εγκρίθηκαν τα τεύχη δημοπράτησης και η σύσταση της επιτροπής διαγωνισμού για την σύναψη ηλεκτρονικής δημόσιας σύμβασης για το έργο, «Εργασίες προμήθειες για τις ανάγκες του οδικού δικτύου και του αντιπλημμυρικού δικτύου και λοιπών εγκαταστάσεων Π.Ε.Τ., υποέργο 17 Ολοκλήρωση παράπλευρου οδικού δικτύου της οδού Τρικάλων – Λάρισας στο τμήμα Πετρωτού, Γεωργανάδων, Κλοκοτού. Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στις 564.516 ευρώ και ΦΠΑ 135.483, ήτοι 700.000 ευρώ. Το έργο χρηματοδοτείται από την ΣΑΕΠ.

Μετά την επιτυχή έκβαση των προσπαθειών ο κ. Μπαγιώτης ευχαριστεί θερμά τον κ. Χρήστο Μιχαλάκη για το ενδιαφέρον του, για να προχωρήσει το έργο και να ξεκινήσουν οι προσπάθειες για την κατασκευή του που θα εξυπηρετήσει τις οδικές ανάγκες των κατοίκων του Πετρωτού και δυο ακόμη χωριών.