Βασίλης Κουτσοδήμος: «Μένουμε σπίτι, με τις καρδιές μας έξω στους ήρωες»

Ο Βασίλης Κουτσοδήμος , πρόεδρος του Αχλαδοχωρίου, ανέλαβε το ρόλο του dj για τους συγχωριανούς του που μένουν σπίτι, ξεκίνησε με Δοξολογία, τον Ακάθιστο Ύμνο, εμβατήρια και τραγούδια για την 25 Μαρτίου

Κάποιοι άνθρωποι έρχονται να κάνουν την διαφορά στις δύσκολες ημέρες που βιώνει η χώρα μας αλλά και όλος ο πλανήτης. Αυτή η εθνική επέτειος υπήρξε τόσο διαφορετική για την περιοχή της Φαρκαδόνας κι όλη την χώρα. Ωστόσο κάποιοι άνθρωποι δεν ξέχασαν αυτή την τόσο σημαντική ημέρα, σταθμό στην ιστορία του Γένους, αλλά και της Ορθοδοξίας.

Ένας από αυτούς και ο πρόεδρος του Αχλαδοχωρίου, του μικρότερου χωριού του Δήμου Φαρκαδόνας, το χωριό των 100 περίπου μονίμων κατοίκων.

Ο κ. Βασίλης Κουτσοδήμος προέτρεψε, όπως κάθε μέρα τους κατοίκους να μείνουν σπίτι και να προφυλαχθούν από το κορονοϊό. Τους κάλεσε όμως να αφήσουν τις καρδιές τους ελεύθερες, να ταξιδέψουν και να βρεθούν κοντά στους ήρωες που φυλάσσουν τις τελευταίες εβδομάδες τα σύνορα μας, στους γιατρούς και στους νοσηλευτές όλης της χώρας που δίνουν αγώνα για την ζωή.

Ο πρόεδρος του Αχλαδοχωρίου ανέλαβε να ψυχαγωγήσει και να βάλει στο κλίμα της ημέρας τους συγχωριανούς του, που μένουν στο σπίτι λόγω κορονοιού.

Από το πρωί ανέλαβε το ρόλο του dj ξεκίνησε με Δοξολογία, τον Ακάθιστο Ύμνο, εμβατήρια και τραγούδια για την 25 Μαρτίου. Οι κάτοικοι με συγκίνηση έβγαιναν στις αυλές και στα μπαλκόνια και χειροκρότησαν τον πρόεδρο για αυτή την πρωτοβουλία.

KRINI LIVE