Βαρύ το πένθος στο Γριζάνο για το ξαφνικό θάνατο του Αχιλλέα Κακαδιάρη

Ο πρώην πρόεδρος του Γριζάνου έφυγε σήμερα από τη ζωή, ξαφνικά, στα 63 του χρόνια, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του, τους συγγενείς και όλους όσους τον γνώριζαν

Ο πρώην πρόεδρος της κοινότητας Γριζάνου Αχιλλέας Κακαδιάρης αποφάσισε να φύγει νωρίς. Να φτερουγίσει για τα ουράνια αφήνοντας πίσω την οικογένειά του, τους δικούς του ανθρώπους, του φίλους και συνοδοιπόρους στην αυτοδιοίκηση. Ο πρώην πρόεδρος του Γριζάνου έφυγε σήμερα το πρωί, ξαφνικά, στα 63 του χρόνια, βυθίζοντας στο πένθος όλους όσους τον γνώριζαν.

Κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει την τραγική είδηση που διέρρεε στο χωριό για την ξαφνική απώλεια του πρώην προέδρου που επί δυο τετραετίες άφηνε την δική του αυτοδιοικητική πινελιά στα δημοτικά δρώμενα του χωριού, πασχίζοντας για την επίλυση των προβλημάτων. Κι όμως η μοίρα, θέλησε να βάλει απότομα τελεία στη ζωή του, και ο χάρος αποφάσισε να τον πάρει κοντά χωρίς εξηγήσεις, να του κόψει απότομα το νήμα της ζωής, χωρίς καν προειδοποίηση.

Για τον πρώην πρόεδρο για όσους τον γνώριζαν, μόνο καλά λόγια είχαν να αναφέρουν για το πρόσωπο του. Ιδιαίτερα δραστήριος στην αυτοδιοίκηση, με άποψη και λόγο, ασχολήθηκε ενεργά δυο τετραετίες, όπου εκλέχτηκε μετά την συμμετοχή του στο συνδυασμό «Μαζί Δημιουργούμε το Δήμο Φαρκαδόνας». Φιλικός με όλους τους συγχωριανούς του, δεν θέλησε ποτέ να ξεχωρίσει κανένα. Για τον ίδιο όλοι οι κάτοικοι του χωριού ήταν ίδιοι και μέλημά του ήταν να ακούσει και να καταγράψει τα προβλήματα όλων. Να ακούσει τα θετικά αλλά να δεχτεί και την όποια κριτική. Εξάλλου για τον ίδιο, όπως εξάλλου ανέφερε στις δημόσιες εμφανίσεις και μιλώντας στα τοπικά μέσα ενημέρωσης, «καλό είναι να ακούμε τα θετικά των έργων και των πράξεων, αλλά ακόμη καλύτερο να δεχόμαστε την όποια κριτική καθώς μέσα από αυτή μαθαίνουμε και αποφεύγουμε λάθη».

Ευγενικός με όλους, αλλά ταυτόχρονα κοινωνικός μετείχε σε διάφορες δραστηριότητες του χωριού του, το σημαντικότερο να ασχοληθεί με τα τοπικά, πολιτιστικά, εθελοντικά, ερασιτεχνικά, αθλητικά δρώμενα επί σειρά ετών.

Πλέον ο ίδιος αποφάσισε να αναχωρήσει για το μεγάλο ταξίδι αφήνοντας βαριά παρακαταθήκη το πλούσιο έργο του, σε πολλούς τομείς.

Αφήνει πίσω του την σύζυγό του Πέρη, τα παιδιά του Γιώργο και Κωνσταντίνα, την αδελφή του Δήμητρα, ανίψια, λοιπούς συγγενείς και πολλούς φίλους σε όλο το δήμο Φαρκαδόνας και ευρύτερα.

Η κηδεία του θα τελεστεί την Πέμπτη στις 11:00 το πρωί από τον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Γριζάνου. Την επιμέλεια της τελετής έχει αναλάβει το Γραφείο Γελετών Γκαγκάς Κωνσταντίνος στη Φαρκαδόνα τηλ. 6973903534 

Καλό Παράδεισο πρόεδρε κι από εκεί ψηλά να συνεχίσεις να έχεις στραμμένο το βλέμμα σου στο χωριό, που γεννήθηκες, έζησες και τόσο αγάπησες…