Βαριές καμπάνες σε δικυκλιστές στην Οιχαλία για την πρόκληση ηχορύπανσης

Τσουχτερά πρόστιμα αλλά και προσαγωγές για στέρηση βασικών εγγράφων κατά την οδήγηση επέβαλαν αστυνομικοί του Α.Τ. Φασρκαδόνας

Το πρόβλημα που προκαλούν με την ηχορύπανση άτομα νεαρής ηλικίας σε όλο το φάσμα του Δήμου Φαρκαδόνας, δεν έχει όρια κι αυτό το καλοκαίρι. Ειδικά τις νυχτερινές ώρες το πρόβλημα εντείνεται προκαλώντας οργή των κατοίκων των κοινοτήτων που θέλουν να ηρεμήσουν και να ξεκουραστούν από τις εργασίες της ημέρας.

Την επέμβαση των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Φαρκαδόνας προκάλεσε σύμφωνα με την «Krini Live» το έντονο φαινόμενο της ηχορύπανσης που προκλήθηκε το βράδυ της Τετάρτης στην Οιχαλία, από ομάδα νεαρών δικυκλιστών που κινούνταν στην οδό Δημοκρατίας. Περιπολικά του Αστυνομικού Τμήματος έφτασαν άμεσα στο σημείο στήνοντας μπλόκο στους δικυκλιστές επιβάλλοντας βαριά πρόστιμα και προχωρώντας ακόμη και σε προσαγωγές μιας και οι οδηγοί στερούνταν βασικά έγγραφα. Ωστόσο κάποιοι από τους οδηγούς κατάφεραν να διαφύγουν, ωστόσο οι αστυνομικοί συγκέντρωσαν τις απαραίτητες πληροφορίες και στοιχεία, ώστε να κληθούν να λογοδοτήσουν και φυσικά να τους επιβληθούν πρόστιμα.

Οι αστυνομικοί έλεγχοι θα συνεχιστούν και θα ενταθούν και στις υπόλοιπες κοινότητες του Δήμου καθώς σύμφωνα με πληροφορίες κυριαρχεί το ίδιο πρόβλημα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.