Τροποποιήθηκε ο Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας του Δήμου Φαρκαδόνας

Μετά από διαλογική συζήτηση που διεξήχθη το δημοτικό συμβούλιο Φαρκαδόνας και οι παρόντες δημοτικοί σύμβουλοι αποφάσισαν την προσθήκη του Γραφείου Παιδικού Σταθμού Ταξιαρχών στο Αυτοτελές Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού

Με μοναδικό θέμα συζήτησης την τροποποίηση του Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας του Δήμου Φαρκαδόνας συνεδρίασε το βράδυ της Τετάρτης το δημοτικό συμβούλιο.

Η συνεδρίαση είχε έκτακτο και κατεπείγον χαρακτήρα καθώς υπάρχει άμεση ανάγκη πρόσληψης προσωπικού για την λειτουργία του Παιδικού Σταθμού Ταξιαρχών.

Σύμφωνα με την «ΚΡΗΝΗ LIVE» η συνεδρίαση διεξήχθη στο δημαρχείο Φαρκαδόνας τηρουμένων όλων των μέτρων προστασίας ενάντια στον κορονοϊο και αποτελούσε την δεύτερη δια ζώσης συνεδρίαση, καθώς κατά το παρελθόν και όπως είναι γνωστό οι συνεδριάσεις διεξαγόταν μέσω τηλεδιάσκεψης εξαιτίας της εφαρμογής των περιοριστικών μέτρων.

Κατά την συνεδρίαση παρέστησαν 14 δημοτικοί σύμβουλοι, εκ των οποίων 11 με φυσική παρουσία και 3 μέσω τηλεδιάσκεψης. Δεν έδωσαν το παρών 13 δημοτικοί σύμβουλοι οι οποίοι δεν μετείχαν αν και προσκλήθηκαν νόμιμα.

Από την πλευρά τους οι παρόντες δημοτικοί σύμβουλοι αποφάσισαν ομόφωνα για το κατεπείγον της συνεδρίασης με το μοναδικό θέμα συζήτησης της τροποποίησης του Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας του Δήμου Φαρκαδόνας.

Μετά από διαλογική συζήτηση που διεξήχθη το δημοτικό συμβούλιο Φαρκαδόνας και οι παρόντες δημοτικοί σύμβουλοι αποφάσισαν την τροποποίηση του Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας του Δήμου Φαρκαδόνας, μέσω της οποίας στο αυτοτελές Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού προστίθεται πέραν των γραφείων Παιδικού-Βρεφονηπιακού Σταθμού Φαρκαδόνας, Παιδικών Σταθμών Οιχαλίας, Γριζάνου, Ζάρκου και το Γραφείο Παιδικού Σταθμού Ταξιαρχών.

Τα παραπάνω γραφεία εντάσσονται διοικητικά στο Αυτοτελές Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού.

Με την εν λόγω διαδικασία προχωρούν με ταχείς ρυθμούς οι διαδικασίες για την λειτουργία του Παιδικού Σταθμού Ταξιαρχών. Μια δομή που θα λειτουργήσει για πρώτη φορά στην συγκεκριμένη δημοτική κοινότητα και περιοχή της Δημοτικής Ενότητας Πελινναίων.

Βέβαια υπάρχει δρόμος ακόμη, καθώς το θέμα θα πρέπει να περάσει από άλλες επιτροπές και Υπηρεσίες μέχρι να λάβει ΦΕΚ. Υπηρεσιακοί παράγοντες του Δήμου εκτιμούν και ευελπιστούν μέχρι και τα μέσα Οκτωβρίου οι διαδικασίες να ολοκληρωθούν και να υπάρξει η λειτουργία του Σταθμού στους Ταξιάρχες.