Τρία χωριά του Δήμου Φαρκαδόνας επισκέφτηκε σήμερα ο ΕΟΔΥ

Το κλιμάκιο του ΕΟΔΥ πραγματοποίησε συνολικά 216 ράπιτ τεστ σε Οιχαλία, Διάσελλο και Κρήνη χωρίς να επιβεβαιωθεί θετικό κρούσμα στον κορονοϊό

Στις κοινότητες της Οιχαλίας, του Διασέλλου και της Κρήνης βρέθηκαν σήμερα από το πρωί έως το μεσημέρι κλιμάκια του ΕΟΔΥ προκειμένου να διεξάγουν γρήγορα τεστ ανίχνευσης κορονοϊού, μετά την αυξητική πορεία και διασπορά που λαμβάνει ο ιός στις Δημοτικές Ενότητες Φαρκαδόνας και Οιχαλίας.

Συνολικά στις τρεις κοινότητες ο ΕΟΔΥ πραγματοποίησε σήμερα 216 ραπιτ τεστ.

Σύμφωνα με την «ΚΡΗΝΗ LIVE» πρώτος σταθμός για τον ΕΟΔΥ υπήρξε η Οιχαλία. Εκεί διενεργήθηκαν 125 ραπιτ τεστ από κατοίκους διαφόρων ηλικιών, από τα οποία δεν προέκυψε θετικό κρούσμα.

Επόμενη στάση το Διάσελλο, κοινότητα στην οποία ο ΕΟΔΥ πραγματοποίησε 27 ραπιτ τεστ τα οποία υπήρξαν στο σύνολο τους αρνητικά.

Ο κύκλος των επισκέψεων έκλεισε από την Κρήνη, όπου διενεργήθηκαν 64 ράπιτ τεστ από τα οποία δεν υπήρξε κανένα θετικό.

Αν και τα ραπιτ τεστ υπήρξαν στο σύνολό τους αρνητικά η ανησυχία των κατοίκων όλου του Δήμου βρίσκεται στο κατακόρυφο μιας και τα κρούσματα είναι πολλά και αποτυπώνονται στις επισκέψεις ασθενών σε ιδιώτες γιατρούς αλλά και του δημοσίου.

Η θετικότητα συνεχίζει να είναι έντονη με τους γιατρούς να συνεχίζουν να καλούν τον κόσμο για την λήψη όλων των απαιτούμενων μέτρων κατά της μετάδοσης καθώς επίσης και της πραγματοποίησης εμβολιασμού από τους ανεμβολίαστους αλλά και από εκείνους διένυσαν το πρώτο εξάμηνο από την ολοκλήρωση του εμβολιασμού.