Τρέχουν πίσω από τα απορριμματοφόρα στην Οιχαλία

Έντονες διαμαρτυρίες κατοίκων κατοίκων της Οιχαλίας για την μη περισυλλογή απορριμμάτων από συγκεκριμένες οδούς της κοινότητας

Τα παράπονά του μετέφερε κάτοικος της Οιχαλίας, τα στοιχεία του οποίου βρίσκονται στη διάθεση της «ΚΡΗΝΗ LIVE» σχετικά με την περισυλλογή απορριμμάτων από την Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Φαρκαδόνας.

Όπως ισχυρίστηκε ο κάτοικος της Οιχαλίας αρκετό διάστημα τώρα η περισυλλογή των απορριμμάτων δεν γίνεται σύμφωνα με το πρόγραμμα από την οδό που διαμένει ο ίδιος με αποτέλεσμα να ψάχνει το όχημα να εναποθέσει τα σκουπίδια αλλά ταυτόχρονα και να ειδοποιήσει να αδειάσουν τον κάδο που βρίσκεται επί του σημείου.

Ο ίδιος απευθύνθηκε επανειλημμένως στην Υπηρεσία και στο γραφείο κίνησης, ωστόσο μέχρι σήμερα δεν έχει δοθεί λύση στο πρόβλημα. Ειδικά τις τελευταίες ημέρες με τις συνθήκες καύσωνα που επικρατούν στην περιοχή η κατάσταση είναι δύσκολη καθώς αναδύεται δυσοσμία από το κάδο από την συγκέντρωση απορριμμάτων στους κάδους, καλώντας την Υπηρεσία να δώσει άμεσα λύση στο ζήτημα.