Ο τέως Βουλευτής Τρικάλων της ΝΔ και πρώην νομάρχης ο οποίος άφησε την επιτυχημένη σφραγίδα στο Δήμο Φαρκαδόνας και σε όλο το νομό συναντήθηκε με φίλους στο χωριό των Γεωργανάδων

Τακτές είναι οι επισκέψεις του πρώην νομάρχη Τρικάλων και τέως βουλευτή Τρικάλων της ΝΔ, Ηλία Βλαχογιάννη σε κοινότητες του Δήμου Φαρκαδόνας, αλλά ταυτόχρονα και σε όλο το νομό. Και πως άλλωστε όταν ο πρώην νομάρχης και τέως βουλευτής συνδέεται με στενή φιλία με εκατοντάδες πολίτες της περιοχής μας και του νομού.

Στο πλαίσιο των επισκέψεων του ο κ. Βλαχογιάννης βρέθηκε στους Γεωργανάδες του Δήμου Φαρκαδόνας, απολαμβάνοντας μαζί με φίλους τον καφέ του, αλλά κι έχοντας την ευκαιρία, να ακούσει τα όσα τους απασχολούν. Ο ίδιος μέσα σε μια άκρως φιλική ατμόσφαιρα τους ενημέρωσε για την κυβερνητική πολιτική σε όλους τους τομείς ενώ άκουσε προσεκτικά τις απόψεις του σε θέματα που σχετίζονται με τον κλάδο της κτηνοτροφίας και της γεωργίας, κύρια ενασχόληση των κατοίκων της εν λόγω κοινότητας αλλά και των υπολοίπων χωριών του Δήμου μας.