Το Βιβλιοπωλείο «Books» στη Φαρκαδόνα άρχισε να εξαργυρώνει κουπόνια βιβλίων

Οι υπεύθυνοι του Βιβλιοπωλείου «Books»  είναι έτοιμοι να εξυπηρετήσουν το κοινό που θα επισκεφτεί το κατάστημα το επόμενο διάστημα προκειμένου να εξαργυρώσει τα κουπόνια παροχής βιβλίων

Για μια ακόμη χρονιά το βιβλιοπωλείο «BOOKS» στη Φαρκαδόνα δηλώνει παρών και είναι έτοιμο να εξυπηρετήσει τους κληρωθέντες του προγράμματος ΟΠΕΚΑ – Αγροτική Εστία, ΟΑΕΔ για την αγορά βιβλίων. Το βιβλιοπωλείο είναι συμβεβλημένο με όλους τους ασφαλιστικούς Οργανισμούς και εξαργυρώνει τα κουπόνια παροχής βιβλίων προσφέροντας άμεσες και συμφέρουσες λύσεις.

Το Βιβλιοπωλείο «Books» (πρ. βιβλιοπωλείο  Μπαντή) που λειτουργεί στη Φαρκαδόνα είναι για μια ακόμη χρονιά κοντά και στους αγρότες και τους κτηνοτρόφους της περιοχής που κληρώθηκαν στο πρόγραμμα της Αγροτικής Εστίας και στο πρόγραμμα της Αγοράς Βιβλίων.

Στο πρόγραμμα εξαργυρώνονται κουπόνια του πρ. ΟΓΑ μέσω του προγράμματος Δωρεάν Παροχής Βιβλίων 2020.

Το Βιβλιοπωλείο «Books» τα χρόνια της λειτουργίας φιλοξενεί ελληνικούς και ξενόγλωσσους τίτλους βιβλίων, λογοτεχνικά, μαγειρικής, βιβλία για παιδιά, λευκώματα, βιβλία τέχνης, λεξικά, ταξιδιωτικά βιβλία και χάρτες, βιβλία οικονομίας και όλων των πρακτικών επιστημών. Παράλληλα φιλοξενεί σχολικά και φροντιστηριακά βιβλία για το εκπαιδευτικό και μαθητικό δυναμικό. Το βιβλιοπωλείο δέχεται και εξυπηρετεί ακόμη και παραγγελίες σε τίτλους βιβλίων.

Στόχος των υπευθύνων χρόνια τώρα είναι να ικανοποιούν τις απαιτήσεις του κοινού προσφέροντας διαρκώς αναβαθμισμένες υπηρεσίες.

Οι υπεύθυνοι του Βιβλιοπωλείου «Books»  είναι έτοιμοι να εξυπηρετήσουν το κοινό που θα επισκεφτεί το κατάστημα το επόμενο διάστημα προκειμένου να εξαργυρώσει τα κουπόνια του ΟΓΑ.

Όλα τα είδη διατίθενται σε συμφέρουσες τιμές που κεντρίζουν την προσοχή της πολυπληθούς πελατείας.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2433023444 &  e-mail:books0914@yahoo.gr

KRINI LIVE