Το Σάββατο η ημερίδα για τις προοπτικές ανάπτυξης της Φέτας

Η εκδήλωση θα διοργανωθεί από τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Αγελαδοτρόφων και Προβατοτρόφων Δυτικής Θεσσαλίας στο ξενοδοχείο «Gallery Art Hotel»

Στις προοπτικές ανάπτυξης της Φέτας, όπως επίσης στις ιδέες και στις δράσεις για την παγκόσμια αναγνώριση του εθνικού προϊόντος, θα επικεντρωθεί η προσοχή στη διάρκεια της ημερίδας που διοργανώνει ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Αγελαδοτρόφων και Προβατοτρόφων Δυτικής Θεσσαλίας. Η ημερίδα θα διοργανωθεί το Σάββατο 2 Νοεμβρίου στις 12 το μεσημέρι στο ξενοδοχείο «Gallery Art Hotel» και θα λάβουν μέρος με τοποθετήσεις και εισηγήσεις παραγωγικοί φορείς και ειδικοί του χώρου.

Η έναρξη της ημερίδας θα γίνει από τον πρόεδρο του Αγροτικού Συνεταιρισμού Αγελαδοτρόφων και Προβατοτρόφων Δυτικής Θεσσαλίας κ. Γιώργο Βαϊόπουλος ενώ χαιρετισμούς θα απευθύνουν εκπρόσωπος του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και η βουλευτής, τέως υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και τροφίμων κα Ολυμπία Τελιγιορίδου.

Η εναρκτήρια ομιλία θα γίνει από τον κ. Χρήστο Αποστολόπουλο, πρόεδρο του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών Γαλακτοκομικών Προϊόντων  ενώ κεντρικοί ομιλητές θα είναι οι κ.κ. Μιχαήλ Σαράντης, Διευθύνων Σύμβουλος, Ελληνικά Γαλακτοκομεία Α.Ε., Κωνσταντίνος Ανθόπουλος, πρόεδρος Αγροτικού Συνεταιρισμού Κτηνοτρόφων Αιγοπροβατοτρόφων νομού Πιερίας, Νικόλαος Μπίζιος, εκπρόσωπος Βιομηχανίας Επεξεργασίας Γάλακτος Μπίζιος Α.Ε., Νικόλαος Σκανιάς, εκπρόσωπος Γαλακτοβιομηχανίας Ήπειρος, Αναστάσιος Γκουγκούλιας, Διευθυντής Συνεταιρισμού Αιγοπροβατοτρόφων Ελασσόνας Γάλα Ελλάς, και Δημήτριος Κόττης, πρόεδρος Αγροτικού Γαλακτοκομικού Συνεταιρισμού Μετεώρων ΑΓΡΟΓΑΛ.

Η ημερίδα θα κλείσει με τοποθετήσει καθώς επίσης και την εισήγηση του Αλέξανδρου Μανούρα, διευθυντή Αγροτικού Συνεταιρισμού Αγελαδοτρόφων και προβατοτρόφων Δυτικής Θεσσαλίας.